لوبیا پلو با ته دیگ آردی

مواد لازم: 

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

لوبیا سبز پخته و خرد شده 1 پیمانه 

پیاز متوسط یک عدد 

سیر 3 حبه 

رب 2 قاشق غذاخوری 

برن2 پیمانه 

نمک - فلفل- زردچوبه - زیره - دارچین و  زعفران آب کرده به میزان لازم 

 

مواد لازم برای ته دیگ آردی 

آرد1 قاشق غذاخوری 

تخم مرغ یک عدد 

کمی آب جوش در صورت لزوم 

رنگ غذا یا زعفران آب کرده کمی

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست کنده و خلال کنید و در روغن سرخ کنید . سیرها را هم خرد کنید و به این مواد اضافه کنید ( من معمولا از چند حبه سیر تو اکثر غذاهام استفاده میکنم برای سلامتی خیلی خوبه ازش غافل نشید) کمی زردچوبه به پیاز و سیر اضافه کنید

بعد گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین

 

2 قاشق رب را به موادتون اضافه کنید و هم بزنید 

 

 

لوبیای سبز پخته شده را به این مواد اضافه کنید همراه با مقداری زعفران آب کرده نمک و فلفل و زیره 

خب مواد میانی پلو الان آماده است 

من برنجام را خیلی کم آبکش میکنم . برای دو پیمانه برنج 2 پیمانه و نصفی آب میریزیم با مقدار خیلی کمی روغن و نمک به میزان لازم و میذاریم برنجم آبش کشیده شه نه که کاملا پخته شه . اینم در حین درست کردن موادتون آمده کنید. 

 

برای ته دیگه آردی که خیلی هم خوشمزه میشه باید یک قاشق آرد را با یک عدد تخم مرغ و کمی نمک و مقداری زعفران آب کرده یا رنگ غذا مخلوط کنید. مواد من کمی سفت بود بهش کمی آب اضافه کردم که شل تر بشه.

 

کف قابلمه روغن بریزید و بذارین گرم بشه بعد این مواد را کف قابلمه پهن کنید خیلی سریع خودشو میگیره پس تو این قسمت سریع عمل کنید و با قاشق مواد را به جاهایی که نرسیده پخش کنید .

کمی از  مواد لوبیا پلو روی ته دیگ بریزید و پخش کنید 

بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه مواد لوبیا پلو بریزید لابلای هر لایه از کمی پودر دارچین هم استفاده کنید که به نظر من طعم بی نظیری به لوبیا پلو میده. 

در قابلمه را بذارین دیگه روغن روش ندین چون به اندازه کافی تو مواد لوبیا پلو و خود برنج که پخته بودیم روغن ریخته بودیم . یک نصف لیوان آب روی موادتون بریزید که البته اینم بسته به نوع برنجتون هست. و بذارین برنجتون دم بکشه. 10 دقیقه اول حرارت شعله تقریبا زیاد باشد بعد از 10 دقیقه حرارت را ملایم کنید و بذارین برای مدت 30 دقیقه دیگه لوبیا پلوتون دم بکشه .

بفرمائید میل کنید .

/ 22 نظر / 385 بازدید
نمایش نظرات قبلی
یک دوست

سلام .نمیدونم سوالم درباره طرز تهیه لولیا پلو ی به صورت کته و درست کردن کته ساده به دستتون نرسیده یا هنوز فرصت پاسخگوئی نداشتید؟[متفکر][خداحافظ]

یک دوست

دوست عزیز سلام و ممنون از پاسختون[قلب].نمی دونستم سوال رو دریافت کردید یا دوباره بنویسم.حالا که فهمیدم سوال به دستتون رسیده خیالم راحت شد.[نیشخند] میدونم عزیزم توی این روزها سر همه شلوغه.پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک میگم و سلامتی و بهروزی رو برای شما و عزیزانتون از ایزد منان خواستارم.[گل][ماچ][خداحافظ]

سرآشپز مروارید

من عاشق این غذام اینی هم که تو درست کردی معلومه فوق العاده شده خوش بحال خونواده ات بخاطر این خانم هنرمند

نسترن

فوق العاده عالی به نظر می رسه ... وسوسه شدم حتما یه بار هم که شده امتحانش کنم هرچند که همیشه با روغن و رژیم و ... مشکل دارم [خجالت] مرسی از وبلاگ خیلی خیلی خوبت ... دو روزه دارم زیر و روش میکنم و خیلی ایده ازت گرفتم . مرسی عزیزم . شاد و موفق باشی همیشه [لبخند] کنار عزیزانت [ماچ][گل]

مرضیه

به این غذا میاد خییلی خوشمزه باشه حتما فردا درستش میکنم واسه شوهرم

لارا23

سلام عزیزم. اینقدرخوشمزه به نظر میادکه من همین الان برای شام امشب برای همسرم درست کردم. ممنون و موفق باشی[قلب][خجالت]

ziba

سلام.دوست خوبم این ته دیگ بی نهایت افتضاح وبدمزه بود وکل لوبیا پلوی منوخراب کرد.متاسفم که فکر کردم خوشمزه میشه.

مهسا مختاری

خیلی عالی بود دهنم اب افتاد

مبینا

ما درست کردیم اما نمی دونیم ته دیگ خوب می شه یا نه ؟اگر بد بشه امشب بدون می مونیم [گریه][لبخند]

مبینا

ما درست کردیم اما نمی دونیم ته دیگ خوب می شه یا نه ؟اگر بد بشه امشب بدون می مونیم [گریه]