سوپ جو

مواد لازم:

جو پوست گرفته 1 پیمانه

آب مرغ 6 پیمانه ( برای تهیه آب مرغ استخوانهای مرغ را با پیاز و برگ بو و هویج و آب بذارید بپزه بعد صافش کنید و بریزید داخل ظرفهای پلاستیکی در دار و بذارید داخل فریزر هر وفت خواستید استفاده کنید)

هویج رنده شده 2 عدد

شیر یک لیوان

آرد ذرت یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جو را پاک کنید و بشوئید و اگه وفت دارید بذارید یکی دو ساعت خیس بخورد اینجوری سریعتر می پزه .

جو را بذارید با آب مرغ بپزه  و لعاب بندازه . بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و بذارید هویج بپزه.

اگه دوست دارین میتونین اینجا 2 پیمانه سس سفید هم به سوپتون اضافه کنید و بذارید آهسته بجوشد و غلیظ شود. ولی من اینکارو نکردم چون نمیخواستم چربی اضافه به سوپم اضافه کنم . به جاش من یک لیوان شیر به سوپم اضافه کردم که توش یک قاشق آرد ذرت را حل کرده بودم. اینجا حواستون باشه که سوپتون سر نره .

بعد از اینکه سوپتون غلیظ شد بریزید تو سوپخوری و میل کنید. 

نوش جونتون  

 

 

/ 12 نظر / 475 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سپیده

چه جالب طعمش باشیر چطوری میشه؟[متفکر]

جي دانا

واي كه چه مزه‌ايي مي ده اين سوپ موقع افطار بعد از نان و پنير و گردو[نیشخند]

هانیه

به به..........هانیه شکمو عاشق سوپ جو می باشد ..........دست گلت درد نکنه الی جونم[نیشخند]

يه دوست

اينكه حق كپي رو برداشتي خوشم نيومد چون من به غذاهايي كه درست مي كني علاقه داشتم و اونو كپي مي كردم و سر فرصت درست مي كردم حالا اين فرصتو از يه علاقه مند به كارات گرفتي

بهار

جون می ده واسه افطاری[رویا]

نوشین

ممنون از دستور غذاهای خوبتون. یک سئوال داشتم. شیر را چطوری باید اضافه کرد که حالت بریده بریده پیدا نکنه. این که اول شیرا را گرم کنیم و بعد اضافه کنیم, تاثیری داره؟

مرضیه

من این رو درست کردم خیلی خوشمزس مرسی از غذاهای خوشمزتون

زینب

خیلی خوب بودخیلی خوشم اومد

زینب

خیلی خوب بودخیلی خوشم اومد

الهام

ممنون الهلم جوووووووووون