یتیمک ( بوشهری )

مواد لازم:

بادمجان چهار پنج عدد متوسط

پیاز یک عدد

لوبیا چشم بلبلی پخته یک پیمانه

آب تمبر هندی نصف لیوان

نمک - فلفل - زردچوبه  به میزان لازم

 

طرز تهیه:‌

اول از همه لوبیا چشم بلبلی را بذارین بپزه

پیاز را خرد کنید و سرخ کنید . بادمجانها را پوست بکنید و در آب نمک بذارید تا تلخیش بره ( حدود نیم ساعت ) . بعد بشورین و مکعبی خرد کنید و همراه با زردچوبه و فلفل قرمز به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و بذارین تفت بخورن. بعد یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و بذارین پپزه.

نصف یک بسته کوچیک تمبر هندی را هم در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. اینجا من هنوز از صافی ردش نکردم.

بادمجونها که پخته شدن لوبیا چشم بلبلی پخته را بهش اضافه کنید.

شیره تمبر هندی را هم بهش اضافه کنید و اینجا مزه اش کنید و نمک بزنید ( تمبر هندی شوره حواستون باشه که غذاتون شور نشه ) باید بگم که این غذا باید تند باشه و تمام مزه اش به تندیشه. پس حسابی فلفل بارونش کنید تا لباتون عین من موقع خوردن بسوزه 671020_diablo.gif

وقتی کمی آبش کشیده شد غذاتون آماده است . بفرمائید میل کنید

این هم غذای فوری این جمعه من!

/ 21 نظر / 302 بازدید
نمایش نظرات قبلی
طاهره

سلام عزیزم حتما امتحانش میکنیم دست شما دردنکنه آپم خانمی[شوخی]

اسراء

واااااااااااااای با این تعریفی که تو کردی حسابی هوس کردم، حیف که تو خونه تمر هندی ندارم وگرنه واسه شام درست میکردم[زبان]

الهام

پس نظر من کوووووو[گریه][گریه]

الی قهرمان

سلام گولو جونم . خوبی . به به باز چه کردی دختر . راستی مارک تمبرهندیت چی بود . از اون خارجی های قدیمی که از بچگی تا حالا ازشون میخوریم ؟؟؟؟

الی قهرمان

ممنون میشم زود جوابمو بدی . امشب میخوام اینو بپزم .

الی قهرمان

ممنونم . میریم که امشب این غذا رو داشته باشیم . به به

مهسا

سلام کدبانو خانم به روزم سر بزن

شیرین

خانوم جان ما به عشق توصیفات شما رفتیم بعد از 30 سال و اندی تمبر هندی خریدیم و این غذا رو درستیدیم. بسیار خوشمزه بود.

معصومه

سلام خوبی خانمی دستت طلا بسیار عالی و خوشرنگ شده من درست میکنم ولی لوبیا و آب تمر هندی تا حالا استفاده نکردم حتما امتحان میکنم

گلسنگ

سلام الی جون و مرسی. من عاشق بادمجونم اما واسه رنگش هیچی نمیزنیم؟؟!