بادمجان پلو

مواد لازم: 

پیاز یک عدد 

بادمجان 2 تا 3 عدد متوسط 

گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد 

برنج 2 پیمانه 

شوید تازه 2 پیمانه 

نمک- فلفل - زردچوبه - پودر کاری و پودر سیر به میزان لازم. 

 

طرز تهیه : 

پیاز را خلال کنید و سرخ کنید.

بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. 

بادمجانها را بعد از پوست کندن ( میتونید هم پوست نکنید) مکعبی خرد کنید  بریزین تو آب نمک تا تلخی احتمالیش گرفته شه و بعد از نیم ساعت بشورید و بذارین آبش بره به پیازها اضافه کنید. 

با هم تفت بدین و تو این مرحله سایر ادویه ها را هم بهش اضافه کنید. 

گوجه فرنگی را اگر حوصله داشتین پوستشو بگیرید ( من که حوصله ام صفر بود! ) و مکعبی خرد کنید و به بادمجانها اضافه کنید تفت بدین . 

این مواد را با هم تفت بدین بهش کمی نمک اضافه کنید و در ماهیتابه را بذارین تا مواد بپزن و آب گوجه کشیده شه . تقریبا یک ربع کافیه. 

مواد که این شکلی شد 


 

2 پیمانه برنجتون را هم از قبل با 2 پیمانه آب و نمک و روغن بذارین بپزه و آب برنج کشیده بشه. بعد کف یک قابلمه دیگه هر ته دیگی که دوست دارین بذارین و لایه لایه برنج مواد بادمجان و یک لایه شوید بریزید. 
میتونین برنجتون را هم آب کش کنید.  

روی برنجتون کمی آب بریزید ( نصف پیمانه ) و بذارین برنج بین 30 تا 40 دقیقه دم بکشه . موادی که لابه لای این برنج میدن آبدار هستن حتما در قابلمه دم کنی بذارین تا دیگه بخار برنج هم نریزه روی برنجها و برنجتون له شه. من معمولا از دم کنی استفاده نمیکنم اما این پلو دم کنی لازم داره . 

به همین راحتی مزه اش هم خوب بود و ما دوست داشتیم. اینم یک استفاده دیگه  از بادمجان 

نوش جاااان

/ 22 نظر / 154 بازدید
نمایش نظرات قبلی
قنادباشی

سلام این اولین بار هست که اسم این غذا رو می شنوم ممنون بابت آموزشش واقعا جالب بود

خاله ریزه

گوگولی من اینو میدرستم اگه خدا یاری کنه نمی دونم چرا دوباره شیطون رفته تو جلدم به فکر حمله های جدید هستم به دستورات آشپزی ای که گذاشتی [خوشمزه]

سارا

سلام عزیزم خیلی خوشمزه به نظر می یاد با دیدنش ضعف کردم دستت درد نکنه باید یه بار درست کنم

لی لا

قدرت خدااااااااااااااااااااااااا!!!! من این ایده به مخم رسیده بود، ولی هیچوقت فرصت نشد اونو به فعلیت برسونم!!! چقدر جالب!!!![تعجب]

زینب

سلام.خسته نباشید من دیروز با سایت شما آشنا شدم.خیلی خوشم اومد.چون هم خوب توضیح میدین و هم اینکه از موادی استفاده میکنید که برا همه در دسترسه.امشب میخوام دو تا از غذاهای شما رو درست کنم.بادمجان پلو و سوپ شلغم.از صبح که رفتم سر کار لحظه شماری میکردم که بیامو این غذاهارو درست کنم.فکرشو بکن رسیدم خونه برق نبود.ولی تو همون تاریکی شروع به پختن کردم.البنه وسطش برقا اومد.دعا کنید غذام خوب بشه وگرنه همسرم کلمو میکنه.در ضمن دیروز اسم منو اشتباهی زینت نوشتین إإإإإإإإ میخواستم بگم شما اولین و تنها دوست اینترنتی من هستین.کلا از دوستی هایی که قابل رویت نیستن خوشم نمیاد.ولی کاراتون به دلم نشت.باز هم ممنون

زینب

سلام الی خانم عزیز.گفته بودین خبر غذاهایی رو که درست کردم بدم. اینو بدونید که عالی شد.همسرم خیلی بد غذاست ولی تا تونست خورد.میگفت خیلی عالی شده.بادمجون پلو را با برنج چمپا درست کردم.برا پلوهای مخلوط خیلی عالیه.شهروند داره.حتما امتحان کنید.ولی نباید آبکش کنید.از سوپ شلغم میترسیدم.فکر کردم همسرم نمیخوره.چون زیاد سوپ دوست نداره.ولی اول سوپو بردم سر سفره.رفتم پلو رو بکشم برگشتم دیدم همه سوپو خورده.باورم نمیشد. بعد از غذا خیلی دعاتون کردم.بازم ممنون

زینب

سلام الی جون.یه بار پیام دادم ولی جواب ندادی.فقط می خواستم بگم پلو بادمجون و سوپ شلغم رو درست کردم.عالی شد.همسرم همشو خورد.تازه دیروز هم کوکو سبزی که آموزش دادی درست کردم. اونم خیلی خیلی خوب شد.یه مدل عدسی هم درست کردم که از مجله سانازسانیا یاد گرفتم.شوهرم میگفت تا حالا همچین عدسی نخوردم.خلاصه اینکه حسابی دعات کردم. راستی از غذاهای جدیدی که این ماه درست کردم،سوپ کدو حلوایی اسپایسی بود،از مجله همین ماه سانازسانیا.حتما درستش کن خیلی خوشمزست.

مرضیه

وای خیلی عالی بود دستت درد نکنه [تایید]

زینب

سلام الی جونم.خوبی؟خوشی؟امیدوارم هر جا که باشی سالمو سلامت باشی. [قلب] گفته بودی نمی دونی برنج چمپا چیه. این برنج برای خوزستانه.خیلی خوش طعم و خوشبوه.لعاب زیادی هم میده.بهتره که آبکش نشه و به صورت کته درست بشه.من همه پلوهای مخلوط رو با این برنج درست میکنم.فقط خیلی برنجه مجلسی ای نیست.برای آشهایی که نیاز به برنج دارن هم خوبه.همسرم که عاشق این برنجه.به همه پیشنهاد میکنه تا ازش استفاده کنن. فقط چون خوش طعمه و به صورت کته هم درست میشه ممکنه یکم آدمو چاق کنه.ولی به مزش می ارزه. یه برنج خوشمزه ی دیگه ای که هست، برنج کامفیروزیه شیرازه.شهروند این برنج رو هم داره.اونم اگه امتحان کنی خیلی خوبه. دیگه سرتو بیش از این درد نمیارم.به خدا میسپارمت دوست عزیزم.[گل]