میرزا قاسمی 2

دستور این میرزا قاسمی را از وبلاگ کباب ترش مریم عزیزم پیدا کردم سری قبل از دستور هانی جون وبلاگ لذت آشپزی استفاده کرده بودم .هر دو تاش خوشمزه میشه فقط یک کم با هم فرق دارند.

میرزا قاسمی 1 اینجا را کلیک کنید

مواد لازم:

بادمجان درشت 4 عدد

گوجه فرنگی درشت 4 عدد

پیاز کوچک یک عدد

سیر نصف بوته بلکه بیشتررررر

رب 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

طرز تهیه:

بادمجانها را بشورید یک سیخ کباب را از توش رد کنید و سر شعله گاز کباب کنید. گوجه فرنگیها را هم به سیخ بکشید و روی حرارت کباب کنید . گوجه و بادمجانها را داخل یک قابلمه ریخته و درش را بگذارید برای مدت 3 تا 4 ساعت تا حسابی مزه دودی به خوردشون بره.

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و کنار بگذارید . سیرها را خرد کرده و تفت دهید زردچوبه اضافه کنید یک عدد تخم مرغ را داخل سیرها بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغ بسته شود. این مواد را کنار بگذارید.

بادمجانها را زیر آب سرد بگیرید و پوستش را بکنید خیلی راحت پوستش کنده میشه. پوست گوجه ها را هم بگیرید و سپس تمامی این مواد را حسابی له کنید من از ساطور استفاده کردم. یک کم روغن کف ماهیتابه ریخته و بادمجانها را اضافه کنید و تفت بدهید . گوجه فرنگیهای خرد شده را هم اضافه کنید و تفت بدهید. یک قاشق رب با نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را با هم یک چرخ بدهید. نصف لیوان آب به این مواد اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا مواد بپزد و مزه هاشون با هم مخلوط شه . بعد تقریبا 20 دقیقه مخلوط سیر و تخم مرغ و پیاز را به این مواد اضافه کنید و بعد 5 دقیقه میرزا قاسمی شما آماده است.

نوش جونتون

/ 10 نظر / 324 بازدید
یک سیب

برترین عکس ها با کیفیتی عالی! یک سیب . کام راستی خیلی وبتون جالبه خیلی متشکریم!

*کباب ترش*

هومممم به به از شكلش مشخصه كه چقدر خوشمزه شده بود . دستت درد نكنه . جاي من هم خوردي ؟ [چشمک]

نسیم

به به الی گلو جان ببین چه کرده ! یه مدت نیومدم خونت ببین چقدر غذا پختی مادر! چه چیزهای خوشگل و خوشمزه ای منم دلم خواست! همه چی عالی بود عزیزم.

مهناز

سلام بانو چه غذاهایی درست میکنینا خیلی خوشمزه به نظر میرسه خوشحال میشم به انجمن بانوان مسلمان صلحا بیاین موفق باشین

سپیده

سلام عزیزم منو با اسم سراشپز سپیده بلینک منم شما رو لینک کردم مرسی

سپیده

یه سلام دیگه عزیزم من قبلا هم اومده بودم اینجا عاشق کرم طالبیت هستم از خامه معمولی پاستوریزه استفاده میکنی دیگه نه؟منظورم خامه صبحونه است؟

شاپرک

سلام الی جون پس با این حساب شما شمالی هستین میرزا قاسمی را باید حتما از دست شماها خورد چون خیلی خوشمزه درست می کنین [ماچ][ماچ]

قاصدک

سلام الی گولو خانوم به به من میرزا قاسمی خیلی دوست دارم مخصوصآ با سیر فراوون خیلی خوشمزه به نظر میرسه عزیزم اگه با تبادل لینک موافقی منو با عنوان "محفل ما بی ریاست "با ادرسhttp://fereshteha76.blogfa.com لینک کن و بهم خبر بده تا با افتخار لینکت کنم

مريم

سلام الي جون داشتم ميرزا قاسمي مي سرچيدم كه كلي عسكهاي خودمو كه سرقت شده بود اينور اونور ديدم . تا رسيدم به اينجا گفتم بيام بهت بگم بي زحمت لينكمو عوض كن . گفته بودم كه وبمو انتقال دادم ؟ http://ircook.blogfa.com/post-2.aspx اين لينك ميرزا قاسميم پيش ما بيا [ماچ][زبان][چشمک]

بانو

سلام چه جالب نمی دونستم گوجه را هم باید کبابی کرد من سرخش میکردم فک کنم اینجوری باحال تر بشه تشکر