سوپ بلغور ( پیش غذای کشور ترکیه )

مواد لازم:

بلغور ( فکر کنم مال من بلغور گندم بود! ) یک پیمانه

سینه یا ران مرغ یک عدد

استاک مرغ 3 لیوان

ماست یک و نیم پیمانه

پیاز داغ 2 3 قاشق غذاخوری

نعنا داغ 2 قاشق غذاخوری

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

بلغور را پاک کنید ( البته معمولا آشغال نداره اما شما پاکش کنید) بعد چند بار با آب بشورید.

بعد بذارین بلغورتون با 3 پیمانه آب بپزه ( در قابلمه را نذارین چون سر میره ) گاز من که خیلی کثیف شد 107113_angry-2009012102.gif. هراز گاهی هم همش بزنید که ته نگیره.

مرغ را هم با کمی آب و 2 حبه سیر و پیاز بذارین بپزه.

وقتی بلغور و مرغ پختن بریزین توی غذاساز و با هم یک چرخ بدین تا همه مواد له بشن.

حالا این مواد را بریزید تو یک قابلمه و استاک مرغ را بهش اضافه کنید

منظورم از استاک مرغ آب مرغه. طرز تهیه اش هم اینه که اسکلت مرغ را با پیاز و سیر و هویج بذارین با هم بجوشن بعد یکی دو ساعت پخت آب به دست آمده را صاف کنید و توی ظرفای کوچیک فریزری و در فریزر نگه دارین. هر وقت خواستین سوپ یا آش درست کنید یک دونه از این استاک ها را بندازین توش. خیلی خوشمزه میکنه سوپتون را.

وقتی سوپ به غلظت دلخواهتون رسید ماست را با کمی آب رقیق کنید و هم بزنید تا از حالت گوله گوله در بیاد و به سوپ اضافه کنید بعد نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و  داخلش کمی پیاز داغ و نعنا داغی که بهش زردچوبه زدین بریزید و سوپ شما آماده است.

روی سوپ هم با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

نوش جونتون توی این هوای سرد خیلی میچسبه

اگه کسی دستور خوشمزه ای از سوپهای ترکیه داره خوشحال میشم بهم بگه .

 

 

 

/ 20 نظر / 2855 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نسیم

به به! مرسی عزیزم خوردن داره ها!

دختر غمگین

سلام دوست عزیزم وبت حرف نداره من با افتخار لینکتون میکنم

کوثر

الی جون میدونی که بلغور گندم خریدم . حالا چند وقتی هست که میخوام این سوپ خوشمزه رو درست کنم . چند سوال : ماستی که گفتی چه جوری باشه ؟ ترش یا شیرین ؟ بلغور رو از قبل باید خیس کرد یا نیازی نداره ؟ برای استاک مرغ هیچ نوع ادویه ای نباید استفاده کرد ؟ میشه از آب گوشت هم استفاده کرد ؟ ببخشی سوالام زیاده . مرسی که وقت میزاری

غزال

سوپ مرجمکو ترکیه رو بزار خیلی خوبه

راحله

سوپ ازوگلین(ezogelin corbasi) مواد لازم: دال عدس( عدس قرمز) نصف لیوان بلغور گندم نصف لیوان پیاز متوسط ۱ عدد رب ۲ ق ارد ۱ ق کره ۲ ق اب مرغ یا اب ! ۵ لیوان نعناع ۱ ق طرز تهیه: عدس و بلغور رو که بهتره! پاک شده باشه رو می شوییم!..پیاز خرد شده رو در قابلمهایی کمی تفت می دهیم..عدس و بلغور و رب.. ارد..نمک ...فلفل و اب مرغ( اب معمولی هم میشه ) رو هم اضافه می کنیم!اگر از زود پز استفاده می کنید ۱۵ دقیقه و اگر از دیگ معمولی حدود ۴۰ دقیقه باید بپزه...بعد سوپ رو یا از الک رد می کنیم یا با مخلوط ها دستی اون رو به شکل پوره در می اریم!قبل از سرو کمی نعناع و ابلیمو روی اون می زیریم... [لبخند]

شادی

سلام. ممنون از دستورتون. میشه این سوپ رو با گوشت هم تهیه کرد؟؟؟ من می خواستم برای نی نی بپزم

سلام من سوپ رو پختم ممنون عالی بود

وهاب

این که همان حلیمه بجای پیاز داغ وماست میشه روغن ذاغ ودرچین ریخت

الی

مرسی عالی بود امتحانش کردم همه خوششون اومد

مریم

من سوپت رو امشب پختم واقعا عالی بود البته من به جای بلغور از "یارما" نوعی گندم پخته خشک شده است استفاده کردم خیلی خیلی چسبید دستت درد نکنه پسرم هم که بد غذاست خیلی خوشش اومد و یه بشقاب پر خورد