آش سبزی

مواد لازم:

عدس - لوبیا قرمز- نخود از هر کدام یک پیمانه

برنج 2 پیمانه

سبزی آش ( شود- ترخون- ریحون) از هر کدام به میزان مساوی

البته من این سبزیها را نداشتم من از همین سبزی آشهایی که  سبزی فروشی ها خرد کرده میفروشن استفاده کردم( تره- جعفری - گشنیز - اسفناج ) دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید890819_surrender.gif اصلش همونیه که در بالا براتون نوشتم حدود دو پیمانه خرد شده

گوشت گردن نیم کیلو که من استفاده نکردم ( اما تو دستورش داره ) سیمین جونم نریخته بودن.

آب گوشت 4 پیمانه

پیاز داغ  به میزان فراوان

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

لوبیا قرمز و نخود و عدس و برنج را از شب قبل جدا گونه خیس کنید. چند بارم آب حبوبات را  عوض کنید .

دوست عزیزم آن شرلی برام نوشته بود که یک روش جدید برای خیس کردن حبوبات یاد گرفته

این عین نظری است که واسم گذاشته:
گولو جون یه روش جدید واسه پخت حبوبات یاد گرفتم خواستی امتحان کن به بقیه هم بگو! حسنش صرفه جویی در مصرف گاز و وقته! اب جوش بریز تو فلاسک بعد حبوباتو چند ساعت بریز توش نیم پز میشه اگه از شب قبل بذاری کامل پخته میشه تا صبح و فقط کافیه همراه مواد دیگه بذاری بپزه.

صبح روز بعد اول نخود را بذارین بپزه چون نخود دیرپز تره نسبت به بقیه حبوبات. البته من اینقده از پختن نخود بدم میاد که همیشه کنسرو نخود دارم تو خونه این سری هم کنسروشو استفاده کردم. وقتی نخود کمی پخت لوبیا قرمز را بذارین بپزه. وقتی لوبیا و نخود کامل پختن . عدس و برنج را اضافه کنید آب گوشت را هم تو این مرحله اضافه کنید. عدس و برنج که پختن سبزی آش را اضافه کنید و بذارین آشتون جا بیفته . نمک - فلفل هم اضافه کنید همراه با یک عالمه پیاز داغ که با زردچوبه تفت دادین . این آش کاملا کشدار شده بود واسه همین میگم شبیه آش شله قلمکاره.
دوستان عزیز شیرازی ببخشید که که تو دستور دخل و تصرف انجام دادم . دو تا دستور اصل شیرازی اون بالا هست.

ما که خیلی دوست داشتیم دست سیمین عزیزم هم درد نکنه که تا فهمید دستور آش سبزی را میخوام زودی دستورشو برام گذاشت. 358619_fs6avqu9vlnx9g89.gif

/ 19 نظر / 203 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مریم

سلام الی جون منم عاشق پیازداغم. هر چی آش پر پیازداغ تر خوشمزه تر! راستی جیگر اون دو تا رو برم که دارن با هم دعوا می کنن. سواشون کن! خوبیت نداره خواهر!

صالی

سلام خیلی ممنووون اش باشه . هر جووری درس کنی می چسبه عزیزم اینم اش شیرازی گولو ![چشمک][لبخند]

کوثر

[خوشمزه] به به روش جدید پخت حبوبات هم جالب بود .

غزال

سلام من عاشق وبلاگ های اشپزی هستم ولی وبلاگ خودم در مورد اشپزی نیست[ناراحت].خوشحال می شم اگه با هم تبادل لینک کنیم.منتظرم خبر بده[گل]

maryam

ممنون نازنینم امیدوارم نوشته هایم تلخ نباشند برایت.

غزال

ممنون ولی من اهل اشپزی هستم[نیشخند].لینکت کردم

معصومه

سلام درست درد نکنه عجب آشی درست کردن حتما درست میکنم موفق باشید

سرآشپز تبریزی

الی جون حساب آش پز شدی ها چه آش های خوشمزه ای میپزی[خوشمزه]

ستاره

نوش جونت ولی برعکس من اصلاً از پیاز درشت خوشم نمیاد[پلک]

سپيده

الي جونم الان كه ماه رمضونه همه جور اش درست كرده بودم دنبال يه اش جديد ميگشتم دستت درد نكنه خانومي