کاری برگر سبزیجات

مواد لازم: 

پیاز ریز خرد شده ( من انداختم تو خرد کن ) یک عدد بزرگ 

سیر له شده 4 تا 5 حبه 

هویج بزرگ رنده شده 1 عدد 

کدو رنده شده ( متوسط ) 2 تا 3 عدد 

نخود فرنگی پخته یک پیمانه 

تخم مرغ 2 تا 3 عدد ( من 3 تا زدم) 

گشنیز خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

نمک- فلفل- پودر کاری به میزان لازم

پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه: 

پیاز رنده شده را همراه با کمی روغن در تابه بریزید و تفت بدین تا تغییر رنگ بده.

 سیر له شده را هم اضافه کنید و تفت بدین.

هویج رنده شده را هم اضافه کنید و تفت بدین. 

و کدو را 

باید بذارین آب این مواد کشیده بشن البته نه که بسوزن. 

گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید. 

نخود فرنگی پخته را بریزین توی خرد کن و یک چرخ بدین تا له بشه و به این مواد اضافه کنید. 

تخم مرغ، نمک فلفل، زردچوبه و پودر کاری را با پودر سوخاری به این مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. 

تا این شکلی بشه.

به این مرحله که رسیدم یک تخم مرغ دیگه به موادم اضافه کردم برای همین تو دستور نوشتم 2 یا 3 تا تخم مرغ. بعد این مواد را بذارین نیم ساعتی داخل یخچال بمونه تا کمی خودش را بگیره.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و از مخلوط دایره هایی به شکل برگر در بیارین و بعد از داغ شدن روغن بذارین برگرها سرخ بشن. این برگرها وقتی دارین میندازین تو ماهیتابه ممکنه عین من به خودتون بگین دیدی وا رفت؟ ولی اصلا اینطور نیست. وقتی میذارین تو ماهیتابه یکی دو دقیقه بهش اصلا دست نزنید اینطوری خودشو کاملا میگیره. 

وقتی دو طرف برگرها با حرارت متوسط سرخ شد با نون همبرگر و هر سسی که دوست دارین همراه با کاهو و گوجه فرنگی سرو کنید.

نوش جاااان خجالت

 

منبع: مجله ساناز سانیا

/ 13 نظر / 151 بازدید
نمایش نظرات قبلی
طاهره

سلام عزیزم خوبی؟ نماز و روزه هاتون قبول حق عزیزم دستت دردنکنه نوش جانتون آپم خانمم[گل]

شادی

اوه یه زبلی یه. هی می آد آشپزخونه چک می کنه چی تو غذا می ریزم. اگرم نبینه تا غذا بیاد رو میز و جدید باشه سریع می پرسه چی ریختی توش رنگش هم که سبزه.....بیا و درستش کن. تازه مادر جان مگه فقط کدوست مشکل من. پیاز داغ، هویج درشت تو غذا، کرفس، آلو، اسفناج.....همینجور برو تا تهش. همین ادا اطواراشه که باعث شده من تو آشپزی خلاق بشم[نیشخند][پلک]

شکمو

قربوووووووووووووووووووووونت برم درست کنم عکسشو میزارم حتما برات مرسی

شاپرک

سلام الی جون خیلی اشتهاآور شده دست گلت درد نکنه ساده و خوشمزه و دستپخت الی خانوم گل [ماچ]

ضیافت

سلام عزیزم خیلی فوق العاده شده ممنون کشک بادمجون یادتون نره !!!

اسراء

سلام الی جان..نماز و روزه‌ هات قبول باشه عزیز.. روش جالبیه که اول مواد رو تفت میدی چون تو اینجور برگرها گاهی مواد میانی خام میمونه و جالب نمیشه. دست گلت درد نکنه.

لاله

دستت درد نکنه الهام جون خیلی دستور خوبی است, اون عکس مجله تم خیلی باحال بود کلی وقت خیره شده بودم این تخم مرغا تو چه ظرفی است؟ پس کو ظرفش؟ من کیم؟ اینجا کجاس؟:))))))))))))))

مریم

من این غذا رو درست کردم خیلی ساده وراحت اما به نظرم خیلی خوشمزه بود خواستم ازت تشکر کنم بابت این همه وقتی که میذاری موفق باشی عزیزم

بسیار عالی به ویژه که بدون گوشت درست میشه ممنونم

نگار

مامانم امروز درست كرد خيلي خوشمزه بود واقعا دستتون درد نكنه