آش عدس

اگه هوا سرده و دلتون آش میخواد و بار و بنشن پخته برای پخت آش ندارین و کلا وقتتون کمه ، درست کردن این آش را از دست ندین ، کمتر از یک ساعت آماده میشه .

برای طرز تهیه به اینجا مراجعه کنید.

 

 

/ 13 نظر / 274 بازدید
نمایش نظرات قبلی
bahar

دستتون درد نکنه...[قلب]

نغمه

سلاااااااااااااام.وای چه ظرف مسی خووووووووووشگلی.آش هم عالی بود.دلم خواست فراوان. الی جون بابت زحمتی که راجع به وبلاگ هانیه جون دادم ازتون ممنونم.ببخشید دیر شد.[قلب][خجالت]

saba

سلام وبلاگه زبیبایی دارین به وبلاگ منم سر بزنید اگه موافق تبادل لینک هستید خبرم کنید مرسی[گل]

دوست

سلام و خسته نباشید من طبق دستور شما شیرینی کشمشی درست کردم اما نمیدونم چرا شیرینیم ترد نمیشه و خمیری میشه یعنی هرنوع شیرینی که درست میکنم اینجوری میشه میشه راهنمایی کنید تا متوجه بشم اشکال کارم کجاست؟ ممنون

نیره

سلام عزیزم از دستور است خیلی خوشم امد من تازه امدم تو سایتت میخوام چند تا از غذاهاتو درست کنم حتما بعدا خبرشو بهت میدم بازم مرسی راستی چطور میتونم تو سایتت عضو شم

امنه

سلام الی جون برای این اش میشه از حبوبات دیکه هم استفاده کرد ؟ لطفا به من سر بزنید وتبادل لینک کنید من مثل شما پربار نیستم و راه طولانی درپیش دارم لطفا کمک کنید تا مثل شما موفق باشم ممنونم

سمیرا

بی نظیر هست واقعا دست درد نکنه

زهرا

سلام خوب بود

ن

چه خوشمزه

عباس

سلام دستتون درد نکنه. خیلی عالیست. من هم این آش را به صورت ابتکاری، زیاد برای بچه هایم درست کردم. ولی با عرض پوزش یک نکته را اضافه کنم و آن اینکه عدس، ماست یا کشک، سیر و برنج همه از دسته ی مواد غذایی هستند که از نظر طب سنتی دارای طبع سرد می باشند و مخصوصا برای کسانی که مزاج سرد دارند، خوردن مجموعه ی این مواد توصیه نشده است. قدیمی ها معمولا عدسی را با گلپر می خوردند. البته عدسی با گلپر خوشمزه می شود ولی گلپر خاصیت دیگری هم دارد و آن، گرمی آن است. در طب سنتی به این مواد مصلح گفته می شود. من همیشه در این آش گلپر استفاده می کنم و همراه با آن ماست یا کشک هم سر سفره نمی آورم چون خود عدس برودت قابل توجهی دارد. البته شاید شما بگویید که این موارد در طب جدید ثابت نشده است. اما حتما بسیار دیده یا شنیده اید که خوردن همزمان چند نوع غذای خاص باعث ناراحتی افراد می شود. البته خیلی از افراد می گویند مثلا ما ماست را با ماهی که هر دو سرد است خوردیم ولی بلایی سرمان نیامده است. پاسخ این است که مزاج افراد با هم متفاوت است. کسانی که مزاج گرم دارند، می توانند مقادیر زیادی غذاهایی با طبع سرد را بدون مشکل مصرف کنند. موفق باشید