دلمه فلفل و دلمه گوجه فرنگی

مواد لازم:‌

گوشت چرخ کرده یک پیمانه

فلفل دلمه و گوجه درشت سفت

سبزی دلمه ( تره - جعفری - نعناع- ترخان- پیازچه ( اگه دوست داشتین ) ) 2 تا 3 قاشق غذاخوری

برنج 4/1 پیمانه

پیاز یک عدد متوسط  

رب گوجه یک قاشق قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل  و زردچوبه به میزان لازم

یک عدد پیاز و یک عدد گوجه فرنگی درشت برای کف قابلمه

طرز تهیه:

پیاز را خلال کرده کف قابلمه روغن ریخته و پیاز داغ تهیه می کنیم کمی زردچوبه اضافه می کنیم و تفت میدهیم . گوشت چرخ شده را هم اضافه کرده و تفت میدهیم . نصف قاشق رب را با نصف لیوان آب مخلوط کرده همراه با نمک و فلفل به مایع گوشتی اضافه کرده و اجازه میدیم گوشت پخته شود. در این فاصله برنج را آب کش کرده و وقتی آب گوشت کشیده شد برنج آب کش شده و سبزیها را به آن اضافه میکنیم.

کف قابلمه مورد نظر را کمی روغن ریخته یک عدد پیاز و گوجه فرنگی را حلقه کرده و کف قابلمه می چینیم ( من عاشق این قسمتش هستم خیلی خوشمزه میشه خوشمزه)

حالا سر دلمه ها را جدا میکنیم تخمهای داخلش را در میاریم و از مایع دلمه داخل آن می ریزیم. با گوجه فرنگی هم همین کار را میکنیم فقط با احتیاط بیشتر که پوست گوجه پاره نشه .

دلمه ها را داخل قابلمه چیده نصف لیوان آب - نصف قاشق رب گوجه - کمی آب لیمو ترش - نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و اطراف دلمه ها میریزیم و میذاریم دلمه ها با حرارت ملایم پخته بشن.تمام مواد داخل دلمه پخته است پس پختنش وقت زیادی نمی گیره. البته دلمه گوجه فرنگی خیلی زود پخته میشه و باید حدود یک ربع آخر پخت توی قابلمه گذاشته بشه .

وقتی دلمه ها پخت با احتیاط آنها را داخل دیس چیده و از سس ته قابلمه هم غافل نشید که خیلی خوشمزه ه ه ه است.

نوش جونتون

/ 6 نظر / 1341 بازدید
سپیده

من عاشق فلفل دلمه ای ام برعکس خودت اما از دلمش خوشم نمیاد طعمش رو تلخ میکنه نمیدونم سلیقه س دیگه اما قیافشون خوشگل شده دستت درد نکنه راستی بعداز اینکه اینهمه فلفل خوردی عرق نعنا بخور نفخ نشی ....................[نیشخند]

سپیده

سلام الی جونم خوفی ؟ ارتین گولو خوبه؟ اپم عزیزم دوست داشتی بیا[گل]

هانیه

وااااااااااای...من که عاشقشم...چرا دوسش نداری خب؟ دلت میاد؟..دستت درد نکنه

مریم

خیلی خوب بود دستت درد نکنه اما دلمه از هر مدلی که باشه اصولا لپه پخته هم لازم داره که شما توی هیچ کدوم ازدلمه هات نداشتی. امتحان کن واقعا مزه ش بهتر میشه

fateme

salam mamnoon,man kheyli az in dastoor esefade kardam.

راشا

سلام ممنون از وبلاگت خیلی عالیه میپشه طرز درست کردنه ژله چند رنگو بگی مرسی