کباب تابه ای

مواد لازم: 

گوشت چرخ شده 400 گرم 

فلفل دلمه سبز یک عدد 

پیازچه خرد شده 7 8 ساقه 

نمک - فلفل - زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم

سس کچاب در حد 2 تا 3 قاشق غذاخوری، یکی دو قاشق هم روغن زیتون 

پودر سوخاری یا پودر تهیه شده از نان باگت ( خودکفایی خیلی صفت خوبیه) خجالت 1 تا 2 قاشق

قارچ  3 عدد 

هر پنیری که دوست دارین مقداری ( من پنیر پراتو استفاده کردم )

 

طرز تهیه: 

گوشت چرخ شده - فلفل دلمه و پیازچه  خرد شده ( من انداختم تو خرد کن ) را با مقدار لازم نمک - فلفل و زردچوبه و پودر نان باگت مخلوط کنید و ورز بدین

 

از یکی از دوستام هم یاد گرفته بودم که توی کباب تابه ای کمی سس کچاپ و روغن زیتون بزنم که این دفعه دلم خواست امتحانش کنم و خوشم هم آمد. 

 

بعد که باز ورز دادین این شکلی میشه 

بعد بذارین داخل یخچال نیم ساعتی بمونه تا خوب انسجام پیدا کنه بعد کف ماهیتابه پهنش کنید ( بدون روغن ) 

در ماهیتابه را بذارین و اجازه بدین گوشت خودش آب بندازه و با آب خودش بپزه. 

وقتی یک طرفش کمی برشته شد برش گردونین تا طرف دیگه هم برشته بشه. من برای این کباب اصلا از روغن استفاده نکردم. فقط وقتی برش گردوندم نصف لیوان آب جوش تو ماهیتابه ریختم که به پخت گوشت کمک کنم. 

2 تا گوجه فرنگی را هم قاچ کنید و بذارین تو ماهیتابه تا دو طرفش کمی برشته بشه و کباب تابه ای شما آماده است. 

از آقای کفایی یاد گرفته بودم که به جای پیاز میشه از فلفل دلمه ای به عنوان بو گیر گوشت استفاده کرد و از اونجا که پیازامون خیلی بزرگ بودن واسه همین منم به جای پیاز از فلفل دلمه استفاده کردم که نتیجه هم خیلی خوب بود.

قارچ ها را هم بعد از شستن ورقه ورقه کنید و داخل مقداری کم روغن تفت بدین تا آبش کشیده بشه و بهش کمی از پنیر مورد علاقتون اضافه کنید و بذارین کنار کباب.

 

 نوش جان ماچ

/ 17 نظر / 194 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ریحانه

الی جان سلام یه سوال کاملاً بی ربط دارم : کیک پختم ، به محض اینکه از فر درآوردم قشنگ پف کرده بود ... اما در حین خنک شدن پفش خوابید .. باید چطوری خنکش کنم که این اتفاق نیافته ؟

هانی شف

خیلی جالب بود گوگولو جونم

nc.m

پیشم بیا.[قلب]

ضیافت

سلام عزیزم خیلی صراحت گفتارتون زیباست

شاپرک

سلام الی جون نمیدونم چرا من هر وقت اینجا میام غذا نخورده میام کار میدم دست خودم دستت درد نکنه [خجالت][ماچ]

منیر

مرسی از زحمتی که کشیدی یاد گرفتم [لبخند]

رزیتا

دستت درد نکنه الهام جان ؛ خیلی هوس انگیزه ؛ اگر تدارک ناهار رو ندیده بودم میدرستیدم :)

محدثه

جالب بود خيلي تا حالا كباب بدون پياز نخوردم بايد خوشمزه باشه ممنون دوستم

محدثه

جالب بود خيلي تا حالا كباب بدون پياز نخوردم بايد خوشمزه باشه ممنون دوستم

پیمان

وای من دیوونه کباب تابه ایم البته از اونا که مادرم درست میکنه ولی من با پیاز، بیشتر دوست دارم اصلا ترکیب جالبیه این گوشت و پیاز مادر من هم بدون روغن درست میکنه که خوراک بدنسازیه [نیشخند]