معرفی سایت الی گولو

سلام دوست جونا ، خوبین؟ خوشین؟ 

گیس گلاب عزیزم بهم این شرکت را معرفی کرد و منم راستش بیشتر برای تنوع تصمیم گرفتم که دیگه از این به بعد تو سایت خودم بنویسم. همینجا از آقای محمودی عزیز که تو این کار به من خیلی کمک کردن تشکر میکنم.  

البته خیلی کارا هست که باید انجام بدم و سایت را خوشگلش کنم، اما هنوز خوب بلد نشدم و به مرور کار کردن باهاش دستم میاد. 

آدرس سایت جدید الی گولو 

www.eligooloo.com

 

/ 87 نظر / 280 بازدید
نمایش نظرات قبلی

سلام الی جون منم یه دستور غذایی درباره قلیفتی مگم اگه دوست داشتی درست کن خوشمزه ست طرز تهیه اب یه لیوان معمولی روغن مایع نصف لیوان مایه خمیر یکقاشق مرباخوری ماست یه لیوان سرخالی تخم مرغ 2عدد نمک فلفل زرذچوبه زنجفیل ازهرکدام یک قاشق غذاخوری سیاهدانه وتخم گشنیزوزیره سیاه نکوبیده ازهرکدام یه قاشق خوب بشوری خاکنداشته باشه اردگندم به مقدار لازم تمام موادروبه غیر روغن واردخوب مخلوط کرده وبعداردرو کم کم بریز وورز بده تایه خمیر یهدست بشه اونوقت دستت بااردپاک وروی خمیربریز تااصراف نشه دراخرروغن روکم کم روی خمیر ریخته وورزش بده وقتی خمیرروغنی شد روش بانایلون بپوش ودرجای گرم بذارتایک ساعت ونیم بعدکیک پزرو چرب کردهوخمیرروتوی کیک پزباز کن اونوقت اگه دوست داشتی کنجدوسیاهدانه وسبزی خردشده بریزودربش روببند بگذارروی شعله کم مثل دم کردن برنج ودوشاخه روبزن به برق به مدت 40دقیقه تازیرورو برشته بشه تااین مدت دربشو بازنکنی چون پفش می خوابه بعدش اگه چنگال روفرو کردی ونچسبید پخته است نوش جان زیبا مقیم مشهد

زیبا مقیم مشهد

سلام الی جون منم یه دستور غذایی درباره قلیفتی مگم اگه دوست داشتی درست کن خوشمزه ست طرز تهیه اب یه لیوان معمولی روغن مایع نصف لیوان مایه خمیر یکقاشق مرباخوری ماست یه لیوان سرخالی تخم مرغ 2عدد نمک فلفل زرذچوبه زنجفیل ازهرکدام یک قاشق غذاخوری سیاهدانه وتخم گشنیزوزیره سیاه نکوبیده ازهرکدام یه قاشق خوب بشوری خاکنداشته باشه اردگندم به مقدار لازم تمام موادروبه غیر روغن واردخوب مخلوط کرده وبعداردرو کم کم بریز وورز بده تایه خمیر یهدست بشه اونوقت دستت بااردپاک وروی خمیربریز تااصراف نشه دراخرروغن روکم کم روی خمیر ریخته وورزش بده وقتی خمیرروغنی شد روش بانایلون بپوش ودرجای گرم بذارتایک ساعت ونیم بعدکیک پزرو چرب کردهوخمیرروتوی کیک پزباز کن اونوقت اگه دوست داشتی کنجدوسیاهدانه وسبزی خردشده بریزودربش روببند بگذارروی شعله کم مثل دم کردن برنج ودوشاخه روبزن به برق به مدت 40دقیقه تازیرورو برشته بشه تااین مدت دربشو بازنکنی چون پفش می خوابه بعدش اگه چنگال روفرو کردی ونچسبید پخته است نوش جان زیبا مقیم مشهد

میترا

سلام یعنی سایت آشپزی به این محشری تا حالا ندیده بودم هم خیلی ساده توضیح دادی و مهمتر اینکه عکساش هم خودت گرفتی دمت گرم من که دلم از دیدن اینهمه غدای خوشمزه آب افتاد آفرین به تلاش و همتت مرسی

mohamad

با سلام سايت خوبي داريد اگر تمايل داريد با همديگر تبادل لينك يا بنر كنيم.اينم سايتمه www.amozeshashpazi.ir با تشكر

سلام الی جون میشه این دستور ی که تونظرات از مشهدبود رودرست کنی وبهمون یادبدی

کابینت آشپزخانه

با سلام وب سايت ايران شيد به صورت تخصصي در زمينه ي دکوراسيون داخلي حاوي مطالب مفيد و ارزشمندي در زمينه دکوراسيون و نکات اون هست محوطه سازي دکوراسيون اتاق پذيرايي نورپردازي کابيت آشپزخانه دکوراسيون اتاق خواب سرويس بهداشتي منازل ويلايي خانه هاي رويايي و... http://www.iranshid.com

بهناز

سلام عزیزم خوشحال میشم به وبلاگ من سر بزنید و منو لینک کنید http://artana.persianblog.ir/

قنبیت بانو

سلام خانومی لذت بردم...عجب ظروف نوستالژی و زیبایی...موفق باشی...راستی حتما میرم که این دسی مسی و بخرم....من تازه وب زدم که قصد دارم دست پختمم کم کم بزارم....خوشحال میشم بهم سر بزید...من شما رو لینک کردم

قنبیت بانو

سلام خانومی لذت بردم...عجب ظروف نوستالژی و زیبایی...موفق باشی...راستی حتما میرم که این دسی مسی و بخرم....من تازه وب زدم که قصد دارم دست پختمم کم کم بزارم....خوشحال میشم بهم سر بزید...من شما رو لینک کردم