کشک بادمجان

مواد لازم: 

بادمجان سرخ کرده یک کیلو 

پیاز یک عدد بزرگ  

سیر 3 تا 4 حبه ( شما اگه دوست دارین بیشترش کنید)

کشک به میزان لازم ( من تقریبا یک لیوان کشک استفاده کردم) 

گردوی آسیاب شده یا ریز خرد شده یک پیمانه 

نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

بادمجانها را پوست بکنید و نمک بپاشید بذارین نیم ساعتی بمونه تا تلخی بادمجون گرفته بشه، زیر آب بشورین تا شوریش بره با دستمال خشک کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. ( من از بادمجون سرخ شده فریزری استفاده کردم).

پیاز را خرد کنید و بذارین با مقداری روغن طلایی بشه ، سیر له شده را هم بریزید توش و به این مواد کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. من پیاز داغ دوست دارم درشت باشه و توی غذا حس بشه . شما اگه دوست دارین پیازاتون را ریزتر خرد کنید. 

گردوی خرد شده یا آسیاب شده را به پیازها اضافه کنید و تفت بدین.

بادمجونهای سرخ شده را به این مواد اضافه کنید.

من بادمجونها را قبل از ریختن تو ماهیتابه با چاقو خرد کردم. ( اگه اینکارو نمیکردم باید بعد از اینکه بادمجونها پخته میشدن اونا رو را گوشتکوب له میکردم که اینطوری دسته گوشتکوب داغ میشه و دستم میسوخت، منم جون دوووووست! )

پس بادمجونای سرخ شده فریزری را با چاقو خرد کردم و به موادم اضافه کردم.

 

و باز تفت دادم 

یکی دو لیوان آب جوش هم به موادم اضافه کردم و گذاشتم مواد بپزن.

 

اگه بادمجون سرخ شده را خرد نکردین به این مرحله که رسیدین بادمجون ها را با گوشتکوب له کنید. 

کشک را هم اگه پاستوریزه نیست بذارین 20 دقیقه بجوشه و به این مواد اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید ( کشک شوره حواستون باشه کشک بادمجون شور نشه) و اجازه بدین آب مواد خوب کشیده بشه.

کشک بادمجان شما دیگه آماده است . روش را با نعنا ، پیاز داغ - سیر داغ - گردوی خرد شده و کشک تزئین کنید. 

نوش جان 

/ 18 نظر / 60 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مژگان

یعنی من عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشق بادمجونم و ایضا کشک و بادمجون منم روشم درست همینه با این تفاوت که آب اضافه نمیکنم و بادمجونا رو وقتی رو حرارت هست با ضرب و طور چنگال له میکنم [نیشخند] وااااااااااااااااااااااااااااااای دلم خواست

پیرامید

به به ..... کشک بادمجون... دوست داریییییییییییمممممم[نیشخند]

اکرم

دست مامانت و خودت درد نکنه نماز روزه هاتونم قبول

شاپرک

سلام الی جون چه کشک و بادمجونی دستت درد نکنه طاعات و عباداتت هم قبول [ماچ]

سارا

سلام الی جون میخواستم یه ایراد از کشک بادمجونت بگیرم من خودم شمالی هستم ماتو کشک بادمجون سیر نمیریزیم عزیزم اینجوری اگه یه گوجه هم بهش اضافه کنیم میشه میرزا قاسمی [لبخند]

سارا

من آشپز ماهری نیستم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم و دیدم تو برنامه های مختلف آشپزی از سیر تو کشک بادمجون استفاده نمیکنن

مرضیه

سلام خوبید.عصرتون بخیر باشه. اتفاقا امروز من کشک بادمجون درست کردم اما متفاوت بود .من بادمجونارو پاک کردم و بعد از وسط دو تیکه کردم و نمک زدم تا تللخیش بره بعد شستمو یه نمه سرخش کردم بعد گذاشتمشون تو یه قابلمه و دولیوان آب بهشون اضافه کردم و یه کم زردچوبه و فلفلو نمک اضافه کردم. وقتی خوب پخته شدن یه قاشق کشک و یه قاشق چای خوری نعنا خرد شده میریزم و پیاز سرخ میکنمو میریزم توش و همه رو باهم مخلوط میکنم دست اخر هم اب لیمو میریزم توش.[لبخند]

يه چيزي بگم؟

به به كشك و بادمجان. مي ميرم براش. اگه بادمجون رو درسته سرخ كنيد بعد بر اثر هم زدن له بشه بافتش خيلي بهتر ميشه

Manam dorost mikonam hame kheily dostdaran in ghazamo

samanta

Bah bah manam dorost mikonam khanavade shoharam ke halakeshan