بیسکوئیت های قلبی دارچینی

مواد لازم:

آرد سفید شیرینی پزی 1 و 4/1 پیمانه

پودر قند ( شکر پودر شده ) 2/1 پیمانه ( الک شده )

دارچین یک قاشق سوپخوری

بکینگ پودر 4/1 قاشق چای خوری

کره 75 گرم

تخم مرغ یک عدد

 

طرز تهیه :

نکته مهم در تهیه انواع شیرینی و کیک اینه که تمام مواد هم دما با محیط باشن یعنی اگه تو یخچال هستن بذارین یک ساعتی بیرون بمونن بعد کارتون را شروع کنید

آرد را با بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.

فر را هم یک ربع قبل از اینکه بیسکوئیت ها را بذارین توش روشن کنید و بذارید گرم بشه.

کف سینی فرتون را هم کاغذ روغنی بذارید ( لازم به چرب کردن نیست)

درست کردن این بیسکوئیت خیلی راحته و وقت زیادی ازتون نمیگیره من در حالی که اینو درست میکردم همزمان با دوستام تو سفره ایرانی هم داشتم چت میکردم ! جاتون خالی نیشخند

خب بریم سراغ اصل مطلب

تخم مرغ را با کره با استفاده از همزن هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشن. بعد پودر قند الک شده و آرد و بکین پادر الک شده و دارچین را اضافه کنید و باز کمی با همزن هم بزنید بعد دستکش دستتون کنید و با دست بقیه کار را ادامه بدین

خمیرتون این شکلی میشه

توی این مرحله روی یک سطح صاف یک کیسه فریزر که از وسط بریدین پهن کنید و مقداری از خمیر را روش بذارین یک کیسه فریزر دیگه روش پهن کنید و با استفاده از وردنه یا با دست خمیر را صاف کنید در حد نیم سانت. بعد با قالب قلبی یا هر قالبی که دوست دارین خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. من یک مقداری از خمیر را هم به صورت گلوله های کوچولو درست کردم که بعد از پخت خوشگل باز شده بودن.

سینی فر را به مدت 15 دقیقه داخل فر بذارین با حرارت 175 درجه سانتیگراد. با فر من این دما مناسبه برای پخت اما شما باید قلق فر خودتون دستتون بیاد که چه دمایی برای پخت شیرینی و کیک مناسبه و همیشه از اون دما و زمان استفاده کنید. کف این شیرینی بعد از پخت یک کم تغییر رنگ میده و این نشونه پختشه.

امیدوارم از این دستور لذت کافی و وافر ببرید خجالت

/ 7 نظر / 35 بازدید
ندا

من که خیلی عطر و بوی دارچین و دوس دارم پس حتما باید خیلی خوشمزه باشه دستت طلــــــا[ماچ]

شکمو

خوشمزه خوشمزه دستت درد نکنه قلبهای کوچولو خیلی خوشگلن :)

خانجون

كامت شيرين و عيدت مبارك.[ماچ][گل]

شاپرک

سلام الی جون به به ببین چه کرده عجب شیرینی های خوشکل و حتما خوشمزه ای دست گلت درد نکنه [ماچ][ماچ]

شهزاد

به به .عاشق بوی دارچینم.روی این بیسکوییتا میشه رویال آیسینگ کار کرد جلوشون صد برابر میشه

تارا

عزیزم برای نرم شدن کلوچه هات باید همراه با آرد گندم یک بسته هم 250گرم آرد برنج هم داخل آرد گندمت اضافه کنی بعد می بینی که کلوچه ها چقدر نرم می شن