خورش گوجه ( پامادور قاتق )

مواد لازم : 

گوجه فرنگی چهار پنج عدد 

سیر چهار پنج حبه 

تخم مرغ  دو عدد 

نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم 

 

طرز تهیه: 

سیرها را پوست کنده و خرد یا له کنید و در کمی روغن  تفت بدین. بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. 

نصف سیرها را جدا کنید و در یک ظرف جداگانه بریزید.

تخم مرغ ها را در سیرهای باقی مانده بشکنید و هم بزنید تا خودشون را بگیرن  و بریزید توی یک ظرف دیگه.

گوجه فرنگی ها را اگه حوصله داشتین پوستشو بگیرین، اگه هم حوصله نداشتین عین من با پوست خرد کنید و با باقی مانده سیرها که جدا کرده بودین بریزین توی ماهیتابه و نمک و فلفل بهش بزنید و یک لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین گوجه ها نرم بشن و بپزن.

وقتی گوجه ها پختن و هنوز کمی آب داشتن تخم مرغ و سیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر موادتون باید کمی آب داشته باشه. 


خورش شما آماده است .  یک خورش گیلانی و خیلی آسون . ما با برنج خوردیم نیشخند جاتون خالی 

/ 11 نظر / 265 بازدید
نمایش نظرات قبلی
nc.m

به به به.... یکی از غذاها ی مخصوص ما گیلانی ها.......... منم عاشق این غذام. و خیلییییییییییییییییییییییییییییی دوست دارم.اگه ده روز هم بخورم بازم میگم منم میخواااااااااااااااااااااااااااااااام.[نیشخند] ولی مال من آبدار نمیشه،من صبر میکنم تا آبش جمع بشه. دستت درد نکنه الی گولو جون.

nc.m

راستی من هم خیلی خشک نمیزارم بشه ها.........[لبخند] فقط نسبت به مال شما خشک تره... تقریبا مثل مال هانیه جون... مال هرکس یه مدل درست میکنه دیگه.

ها ها باور کن ، من هم تا به حال فکر میکردم همون املت خودمونه که آبدره :)) البته ما پیاز هم میزنیم :) گیلدا

nc.m

پس چرا نظرای من نیست؟؟؟[ناراحت]

هنگامه

سلام به ما که سر نمی زنی خیلی غذای جالبی بود ممنون

مامان دریا دینا(آشپزیهای من)

فکر کنم یه نوع میرزا قاسمی بود که بادمجانش حذف شده بود.اما اینو هم می درستم[قلب]

شکمو

من خیلی دوست دارم اما نمیدونستم این خورشت هست فکر میکردم املته ! الان که فکر میکنم میبینم چقدر خوشمزه میشه با برنج دستت درد نکنه