خوراک لوبیا (مصری)

مواد لازم:

لوبیا چیتی 2 پیمانه

دال عدس نصف پیمانه

پیاز یک عدد کوچک

نمک- فلفل- زردچوبه - زیره - آب لیمو و روغن زیتون به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

لوبیا چیتی را شب تا صبح خیس کنید و سپس بگذارید بپزد. یک عدد پیاز کوچک هم نیمه های پخت خیلی ریز خرد کرده و به لوبیا اضافه کنید. وقتی لوبیا کاملا پخت و آبش کم شد( دقت کنید که خود لوبیا اگه خوب پخته شود لعاب میندازد). در این مرحله دال عدس را شسته و به لوبیا اضافه کنید و بذارید بپزه. دال عدس خیلی سریع پخته میشه.

بعد کمی زردچوبه یک قاشق رب نصف قاشق زیره سیاه مقداری آب لیمو و روغن زیتون به لوبیا و دال اضافه کنید و به به خوراک لوبیای شما آماده است.

مادر دوستم این غذا را با گوشت کوب میکوبید و من خیلی اون مدلی را دوست دارم.

نوش جونتون

/ 12 نظر / 355 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سپیده

نه بابا الی توام کجا شل میشه من یه کتلت درست میکنم که اصلا توش تخم مرغ نمیریزم فقط با اب سیب زمینی سفت میشه اگه اب یه سبزی دیگه بود اره حق با توئه اما سیب زمینی نشاسته داره سفت میشه

سپیده

اخیش فکرکردم قهریدی[شرمنده][اوه]

هانیه

به به.گشنم شد.خیلی زیاد :(

mercy in ham raft tu listam

معصومه

سلام واقعا عالی بود با تبادل لینک موافقی http://www.ashpazbashi-jonob.com

میترا

عزیز من فول به عربی همان باقالی مازتدرانیه که باهاش باقالی پلو درست میکنیم و همان باقالی پخته خودمونه که اینا البته باقالی های خیلی کوچیکو با پوست میپزن و بعد با حموس و روغن زیتون و زیره و کمی جعفری خورد شده و سیر میخورن که معمولا صبحانه خیلی قویی هست با لیمو تازه و نان پیتاو نفری یک نخم مرغ آبپز وااای که چقدر خوشمزه است

جي دانا

واي كه چقدر اين غذا خوشمزه و راحته. حالا من پيشنهاد مي كنم كه اگر يك روز مرغ پختي و خواستي سرخش كني اون آب مرغ را براي پخت اين غذا استفاده كن ببين چي ميشههههههه[قلب]

الهه

سلام چه خوشمزه مرسييييي وبلاگ قشنگي دارين