قلیه میگو ( جنوبی )

 مواد لازم: 

پیاز یک عدد متوسط 

سیر 3 تا 4 حبه 

گشنیز خرد شده 3 پیمانه ( یا سه مشت !) 

شنبلیله خرد شده 1 تا دو قاشق غذاخوری ( بیشتر نشه که تلخ میشه ) 

میگوی رگ گرفته 20 عدد 

رب یک قاشق غذاخوری سر پر ( شما دوست دارین کمتر بریزین ) 

گوجه فرنگی 2 تا 3 عدد 

سیب زمینی درشت یک عدد 

تمبر هندی یک بسته کوچک ( تمبر هندی را در دو لیوان آب خیس کنید و وقتی خوب خیس خورد و نرم شد از صافی رد کنید و آبش را آماده داشته باشین) 

نمک ، فلفل به میزان لازم 

از قرار خوزستانی ها تو این خورش رب میریزن و توش سیب زمینی استفاده نمیکنند. من از هر دو تاش استفاده کردم واسه همین میگم چند تا دستور را قاطی کردم! 

 

طرز تهیه: 

پیاز را خلال کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خرد شده را هم اضافه کنید و کمی تفت بدین.

 

  رب گوجه را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدین. بعد سبزی ها را اضافه کرده و باز هم به تفت دادن ادامه بدین. 

  بعد میگوها را اضافه کنید و تفت بدین. نمیدونم چرا اینجا رنگ این عکسم اینطوری شد! ربش معلوم نیست!

 بعد سیب زمینی مکعبی خرد شده را اضافه کنید و 2 تا لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی بپزه. 

وقتی سیب زمینی ها پختند آب تمبر هندی را به قلیه اضافه کنید ( اگه سیب زمینی ها نپخته باشن بعد از ریختن آب تمبر هندی دیگه نمی پزن پس دقت کنید ) 

تمبر هندی شوره پس حواستون به ریختن نمک باشه که خورشت شور نشه. فلفل هم یک عالمههههههه بریزین تو این خورشت که تندش واقعا خوشمزه تره به نظرم. اصلش هم تنده دیگه ! 

بذارین خورشتتون جا بیفته. 10 دقیقه قبل از برداشتن خورشت گوجه فرنگی های برش زده را بذارین روی خورشت و در قابلمه را بذارین تا خورشتتون حسابی جا بیفته و گوجه ها نرم بشن.   

خیلی ممنونم از دوستای گلم تو سفره ایرانی که طرز تهیه این خورشت را بهم یاد دادن. خیلی از مزه اش خوشم آمد و مشتری دائمش شدم.

/ 20 نظر / 357 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سایه

سلام الی جونم از سایتتون خیلی خوشم اومد راستش من ایران زندگی نمیکنم و اینروزا اوضاعه روحی بدی دارم وقتی اینجا رو اتفاقی پیدا کردم خیلی سرم رو گرم کرد و کوکوی مرغ شما رو درست کردم عالی شد ممنون که وقت میزاری عزیزم[گل]

سیران

زن هستی ساز و نظم ده و مهر گستر است ســـــــــــرچشمهء محبت و الطاف داور است بهر صفا و لطف خـــــــــــدا عشق مظهر است بعد از خـــــــدا به سجده بوَد زآنکه مادر است. روزت مبارک [گل][گل][گل]

روشنک

سلام عزیزم . من خیلی وقت بود که دنبال این دستور بودم . مرسی از شما . راستی شما این غذا را به صورت خورشت درست کردید . من دقیقا همین مواد را البته به غیر از رب و سیب زمینی قاطی برنج خوردم که واقعا عاشقش شدم البته فکر کنم توی برنجش کمی شوید تازه هم اضافه شده بود . به هر حال بازم ممنونم که این قدر وبلاگت پر و پیمان و خووش مزه است . موفق باشی خانووومی.راستی روزتان هم مبارک.

ضیافت

سلام خانم کدبانو گل قبل از هر چیز روز زن را بهتون تبریک می گم وبلاگ شما خیلی مفیده من با اجازه لینکتون کردم وبلاگ من هم در مورد خواص مواد غذایی و نکات به یاد ماندنی است .

مامان دریا دینا(آشپزیهای من)

سلام.من تا به حال جرات نکردم میگو بخورم[سوال][ناراحت]

شاپرک

سلام الی جون وای که من عاشق این غذام چه رنگی هم پیدا کرده خیلی اشتهابرانگیز شده دستت درد نکنه [ماچ]

آذر

بنده از همین جا اعلام میکنم که این خورشت ، خوشمزه ترین خورشت دنیاست و عزیزم ! دمت گرم که آموزش و عکس گذاشتی . هر کس نخورده ، سریعا بره امتحان کنه راستی! یه قاشق آرد رو اگه تو آب حل کنین و توش بریزین، خوب جا میفته

طیبه

سلام.ما بوشهریا این غذا رو بدون رب و گوجه فرنگی درست میکنیم و خیییییییییییییییییییییییییییییلی هم خوشمزه میشه.شما این هم امتحان کنید مشتری پروپاقرص این غذا به سبک بوشهریا میشید.مرسی از وبلاگ قشنگ و خوشمزتون.

لی لا

سلام. من یه چیز بگم؟! مامان من وقتی قلیه میگو و قلیه ماهی که درست میکنه(بوشهریا که اینجوری درست میکنن)، به آب تمر2-3 قاشق آرد میریزن، این باعث میشه که قلیه ماهی و میگو یه لعاب جالب بندازه و خوب غلیظ بشه. همین[گل] البته رب هم بزنی بد نیستا! مامان من هم یه قاشق رب اضافه میکنه.خب منم بوشهریم!

مادري آرتين

هي واي من ... چرا قليه ميگوت اين رنگيه خواهر؟؟؟؟ قليه ميگو ما سياهه!!! سياه هم نباشه قهوه ايه!!!!