قلیه اسفناج

مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه 

اسفناج پاک شده و خرد شده 400 گرم 

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

پیاز کوچک رنده شده یک عدد 

کشک به میزان لازم 

پیاز داغ 3 تا 4 قاشق غذاخوری 

سیر داغ در صورت تمایل مقداری 

آب 2 تا 3 لیوان 

کشک به مقدار لازم 

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

لوبیا چشم بلبلی را بذارید با مقداری آب بپزه طوری که بعد از پختن دیگه آب نداشته باشه.  ( زود میپزه ) 

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز بدین و باهاش کوفته قلقلی های کوچولو درست کنید. 

کف یک قابلمه 2 3 قاشق پیاز داغ بریزید بهش زردچوبه اضافه کنید و 2 تا 3  لیوان آب اضافه کنید و بذارین آب جوش بیاد . وقتی آب جوش اومد کوفته قلقلی ها را بهش اضافه کنید و بذارین بپزه .

اسفناج خرد شده را بریزید داخل یک ماهیتابه و بدون روغن تفت بدین تا آبش کشیده بشه. 

اسنفاج و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به گوشتها اضافه کنید و بذارین مزه هاشون با هم قاطی بشه . نمک و فلفل هم به اندازه کافی اضافه کنید. 

بذارین قلیه شما پخته بشه و آبش کمی کشیده بشه. 

وقتی آماده شد در ظرف مورد نظر ریخته با کشک و پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید. 

امتحان کنید که ضرر نمیکنید یک طعم جدید و خوشمزه است. 

راستی حتما کشک را قبل از استفاده 20 دقیقه بجوشونید.

نوش جان 

/ 13 نظر / 122 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آن شرلي

ممنونم گولو جون از غذاي فصلت[بغل]

آرزو

خیلی ممنونم بابت این پست خوب الی جون..

رزیتا

یعنی باید به سرعت بدرستمش منم عاشق تمامی موادش هستم :) خبرش رو بهت میدم ، دست گلت درد نکنه

خاله ریزه

گوگولی عجب غذایی ... قالب ن مبارک...منم عاشق قالب صورتی هستم [گل]

adeleh zamannezhad

عزیزم عاشقتم گوگولی من خسته نباشید

سرآشپز مروارید

میلاد پر سعادت مولای متقیان علی(ع) وروز پدر برتمامی پدران جهان مبارک باد[قلب][گل]

شاپرک

سلام الی جون چه خوشمزه دستت درد نکنه رفت تو صف برای امتحان ... اون کشک و کدو را درست کردم خیلی بامزه بود حتی بدون کشک هم کدوهاش خیلی خوشمزه شده بود دست گلت درد نکنه یک دوست خانوادگی داریم یزدی هستند میگفت این خوراک یزدیهاست بخاطر گرمای اون منطقه بادمجون و کدو سرخ شده با کشک زیاد خورده میشه .عکسش هم گرفتم برات بذارم ببینی [خجالت][ماچ]

Mahsa

kheili mamnoon az dastoore ghazaye be in khoobi, az zaheresh peydast ke kheili khoshmazast, faghat man 1 soal dashtam, In ke in ghazza ro ba berenj mikhoran ya noon? ya ba joftesh mishe khord? mamnoon

مريم

سلام من علاقمند به آشپزي هستم معمولا هم كارهاي ابتكاري انجام مي دم ولي اين غذا هم به نظر خوشمزه و مفيد هست متشكرم