ماکارانی با تن ماهی

مواد لازم: 

تن ماهی یک قوطی 

پیاز یک عدد متوسط 

گوجه فرنگی 3 عدد متوسط 

رب یک قاشق غذاخوری 

ماکارانی شکلی به اندازه لازم ( دیگه اینو خودتون اندازشو دستتون باید بیاد) 

آب لیمو 3 تا 4 قاشق غذاخوری 

نمک- فلفل- زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم ( ادویه دیگه هم دوست داشتین اضافه کنید من اینا را استفاده کردم) 

حتی میتونید یک نصفه قرص عصاره مرغ یا گوشت یا سیر یا پیاز  هم به عنوان ادویه استفاده کنید اما یادتون باشه دیگه نمک نریزین چون این قرصها خودشون نمک دارن 

 

طرز تهیه: 

داخل قابلمه آب بریزین همراه با مقداری نمک و روغن مایع بذارین جوش بیاد و ماکارانی های شکلی را بهش اضافه کنید و به اندازه ای که روی بسته بندیش نوشته بذارین بجوشه و نرم بشه . این ماکارانی های شکلی کمی دیرتر نسبت به ماکارانی رشته ای نرم میشن. حواستون باشه که میخوایم این ماکارانی را دم کنیم نذارین خیلی له و لورده بشه از شکل و قیافه بیفته.بعد بریزین توی آب کش و روش آب بریزید و زیر و روش کنید تا شوری و لزجیش بره. خیلی ها شاید این کارو نکنن اما من همیشه حسابی زیر و روش میکنم و خوب آب میریزم روش. 

از اون طرف تو یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه. 

کنسرو تن ماهی را حتما بذارین 20 دقیقه داخل آب جوش بجوشه . آب که جوش آمد 20 دقیقه وقت بگیرین و بذارین بجوشه . خواهشا این کار را حتما انجام بدین . تا حالا چند مورد مرگ و میر بر اثر استفاده از تن ماهی گزارش شده. 

بعد روغن تن را اگه دوست داشتین بگیرین یا اینکه عین من با همون روغنش بریزید داخل پیاز داغ و تفت بدین . زردچوبه هم توی این مرحله اضافه کنید. 

گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد کنید و به این مواد اضافه کنید . همراه با پودر سیر  و نمک و فلفل با هم تفت بدین.

یک قاشق رب را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و به این مواد اضافه کنید و بذارین مزه ها قشنگ با هم قاطی بشن و به این شکل در بیان.

به این مواد  3 تا 4 قاشق آب لیمو اضافه کنید . اگه فلفل دلمه هم  داشتین ریز خرد کنید و به این مواد اضافه کنید خوشمزه تر میشه. من نداشتم متاسفانه ! 

کف قابلمه کمی روغن بریزید  ته دیگ نون یا سیب زمینی ورقه شده بذارین . یا اینکارم نکنید ته دیگ ماکارانی خودش خیلی خوشمزست. 

بعد به ترتیب یک لایه ماکارانی و یک لایه از این مواد بریزید. 

بذارین با حرارت متوسط حدود 25 تا 30 دقیقه دم بکشه . حواستون به ته دیگ هم باشه که نسوزه و به اندازه کافی برشته بشه. 

نوش جان چشمک

/ 24 نظر / 183 بازدید
نمایش نظرات قبلی
xs

الی جان من یتیمچه درست کردم از روی همین رسٍپیه شما خوب شده بود و همه میپرسیدن چطوری درست کردی[زبان]

الی قهرمان

سلام الی گولوی خودم . خسته نباشی . وای این آبلیمو توی مایه ماکارونی خیلی عالی میشه . من تا حالا از آبلیمو برای مایه ماکارونی استفاده نکرده بودم . هفته پیش امتحان کردم خیلی خوب شده بود . دستت درد نکنه

ضیافت

سلام گلم این دستورتون عالیه فقط بوی ماهی نمی ده ؟ بی صبرانه منتظر بقیه اون غذاهای فوری هستم کمک غذاها تموم شدند!!

از شما تقاضا می شود جهت هماهنگی برای تقدیر در جشن تولد پرشین بلاگ به عنوان یکی از پربازدیدهای وبلاگ سرویس پرشین بلاگ با شماره 88302127 تا 5 عصر 4 شنبه تماس بگیرید

معصومه

سلام خوبی آمد رمضان و عید با ماست / قفل آمد و آن کلید با ماست آمد رمضان به خدمت دل / و آن کس که دل آفرید با ماست پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر شما و خانواده محترمتان مبارک

شهزاد

من قبلا درست کردم طعمش عالیه دستت درد نکنه خانمی

nc.m

دلم خواست...[زبان]

shakiba

با سلیقه تزیین کردی.آفرین!خوشحال میشم به وب منم سر بزنی و منو با اسم آشپزی مدرن لینک کنی و اگه به وبم اومدی توی نظرات حتما بگو با چه اسمی لینکت کنم. متشکر

مهناز

دوست عزیز میتونید داخل غذای خوشمزتون از عصاره زعفران الیت هم استفاده کنید میدونید پرا هم خیلی خوشرنگه و خوش طعم .نمکش اندازست . یعنی میتونید در تمام خوراکها و خورشتهاتون ازش استفاده کنید داخل مواد ماکارونی . عالیه تازه یه قرعه کشی بزرگ هم داره که میتونید از این وب سایت اطلاعات بگیرید . www.manoelite.com

مهناز

دوست عزیز میتونید داخل غذای خوشمزتون از عصاره زعفران الیت هم استفاده کنید میدونید پرا هم خیلی خوشرنگه و خوش طعم .نمکش اندازست . یعنی میتونید در تمام خوراکها و خورشتهاتون ازش استفاده کنید داخل مواد ماکارونی . عالیه تازه یه قرعه کشی بزرگ هم داره که میتونید از این وب سایت اطلاعات بگیرید . www.manoelite.com