کاپ کیک

مواد لازم:‌

شکر 1 پیمانه

آرد 2 پیمانه

شیر 1 پیمانه سر خالی

تخم مرغ 4 عدد

بکین پادر 2 قاشق چایخوری ( من اینم یک کم کمتر ریختم ! احساس شیرینی پز حرفه ای بهم دست داده بود410419_sochildish.gif )
جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری ( اینو دیگه واقعا خیلی کم ریختم )

کره 150 گرم یا یک پیمانه آب شده

وانیل 1 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی مقداری ( لیلا جون از کشمش استفاده کرده بود)

 

طرز تهیه:

ابتدا موادی که داخل یخچالن بذارین بیرون تا یک ساعتی بمونه و با محیط هم دما بشه.

فر را روشن کنید و روی حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بذارین بمونه تا گرم بشه.

داخل قالب مخصوص مافین کپسول بچینید و کنار بگذارید

آرد را با جوش شیرین و بکین پادر مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید .

تخم مرغ ها را در ظرف مناسب بشکنید شکر را اضافه کنید و با با همزن اینقده هم بزنید تا کشدار و سفید بشه . تقریبا 10 دقیقه طول میکشه این مرحله.

بعد آرد را به آرامی به موادتون اضافه کنید و تو این مرحله با لیسک در یک جهت به طور دورانی مواد را هم بزنید. وقتی آرد در مواد حل شد. شیر و کره آب شده را هم اضافه کنید و باز موادتون را هم بزنید تا صاف و یک دست بشن.

در این مرحله با قاشق از موادتون بردارین و داخل کپسولها بریزید تقریبا 3/2 کپسولها پر بشن کافیه . توی این مرحله من مقداری شکلات چیپسی هم روی موادم ریختم که البته وقتی کاپ کیکا پختن ته نشین شده بودن و تهشون شکلاتی شده بود.

به مدت 15 الی 20 دقیقه بذارین داخل فر تا کاپ کیکای  شما آماده بشن. بعد از 15 دقیقه در فر را باز کنید و یک خلال دندون داخل کاپ کیک فرو کنید اگه بهش چیزی از مواد کیک نچسبید یعنی آماده است . اگه چسبید بازبهش زمان بدین تا بیزه و مدام چکش کنید.

مافین های آماده را بعد از خنک شدن به آرومی از قالب در بیارین و داخل ظرف مورد نظرتون بچینید.

من کمی شکلات سفید  به طریق بن ماری  (روی حرارت غیر مستقیم بخار آب ) آب کردم با مقدار خیلی کمی کره مخلوط کردم  . اندازشو نمیدونم چون چشمی کار کردم. اما حتما شکلات سفید مرغوب استفاده کنید من شکلات نامرغوب هم استفاده کرده بودم و واقعا تفاوتشو این سری حس کردم.

بعد یک قاشق کوچولو شکلات آب کرده روی کاپ کیکام گذاشتم روشون را هم پر از این قلبا و ستاره های  خوراکی خوشگل کردم. 

دوستان ازم پرسیده بودن از کجا این قلبا را خریدم از مغازه دیدنیها روبروی سینما آستارا تو تجریش  

امیدوارم از این دستور خوشتون بیاد

/ 27 نظر / 55 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شهزاد

من همیشه براتون کامنت میزارم ولی گویا پست نمیشن

هانیه

سپندارمدگان مبارک عزیزم...کیکات هم خوشگلن خانومی..دستت درد نکنه

مامان تینا و سینا

خیلی خوشگل و ناز و مامانی شده ، دستت درد نکنه [ماچ]

nc.m

به به چه کردی.[قلب] دستت درد نکنه[گل] نوش جان.

مامان دریا دینا(آشپزیهای من)

سلام.من هم این روز رو به شما تبریک می گویم.به نظر که خیلی خوشمزه میاد.ممنون[قلب]

معصومه

سلام خوبی نیستی خانمی دلم واسه خودت و غذاهات و غیره تنگ شده انشالله هر جا هستی در سلامت کامل به سر ببری موفق باشید

اسراء

الی جان کار خوبی کردی جوش شیرین کم زدی، مهم پف کردنش نیست مهم سالم بودنشه، آخه جوش شیرین ضرر داره. نوش جونتون گلم[زبان]

nc.m

من آپم[نیشخند] بهم سر بزن.[لبخند]

سحر

چه خوشگلن اينا! قالب جديدم مبارك