هویج پلو با گوشت مرغ (1)

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

خلال نارنج تلخی گرفته : نصف پیمانه

آب یک پیمانه

شکر نصف پیمانه

هویج درشت 2 عدد

سینه مرغ یک عدد

پیاز داغ دو قاشق سوپخوری

پیاز متوسط خلال شده یک عدد

زعفران آب کرده به میزان لازم

نمک - فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سینه مرغ بدون استخوان  را تکه تکه کرده ( میتونین از ران مرغ هم استفاده کنید)  . کف ماهیتابه را کمی روغن ریخته و اطراف تکه های مرغ را سرخ کنید. کمی آب و زعفران و نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید. همراه با یک پیاز خلال شده  و بذارید مرغها بپزند تا آبش تمام شه و به روغن بیفته ( سینه مرغ خیلی سریع میپزه حواستون باشه نسوزه و در ضمن آب کم بریزید در حدود نصف پیمانه با حرارت ملایم بذارین بپزه )

برای تهیه خلال نارنج باید خلال نارنج را یک الی دو روز در آب نیمه گرم خیس نموده و هر روز آب آنرا سه الی چهار بار عوض کنید . سپس خلالها را دو بار در آب جوشان جوشانده و در آبکش بریزید. 2/1 پیمانه شکر را در دو پیمانه آب حل کرده و وقتی آب به جوش آمد و شکر حل شد خلال نارنج را به آن اضافه کنید و آنقدر روی حرارت بگذارید تا خلالها طعم شیرین به خودشون بگیرند. این مقدار که براتون گفتم برای 1 پیمانه خلال نارنج مناسبه . البته اینم گفته باشم که من خلال نارنج شیرین شده از آجیل فروشی ها میخرم و میذارم تو یخچال هر وقت خواستم استفاده میکن. ماندگاریش خیلی طولانیه . چون که تنبلم حوصله خلال پرتقال و نارنج درست کردن ندارم خجالت

بریم سراغ درست کردن بقیه هویج پلو

هویج را پوست کنده و خلال یا رنده کنید . 2/1 پیمانه شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کنید . خلال نارنج و هویج را داخل آن بریزید و اجازه دهید هویجها پخته شده و آب آن کاملا تبخیر شود . توی این مرحل 2 قاشق زعفران آب کرده به موادتون اضافه کنید.

برنح را آب کش کنید . ته قابلمه ته دیگی که دوست دارید را بچینید. یک لایه برنج کف قابلمه ریخته  و یک لایه خلال از مخلوط خلال نارنج و هویج و همین طور به ترتیب تا لایه رویی را با برنج سفید بپوشانید و بذارید برنجتون دم بکشه.

اگه دوست داشتین میتونین مرغتان را تکه تکه کرده و لابه لای برنج قرار دهید اما من وقتی برنج را ریختم توی دیس مرغ را هم کنارش چیدم .

برای تزئینش هم میتونین از خلال پسته . خلال هویج و پیاز داغ استفاده کنید .

نوش جان

/ 6 نظر / 564 بازدید
جی دانا

تبریک می گم عمه جدید[لبخند] اینم از اون غذاهاست که آدم هوس می کنه یکبار هم که شده امتحان کنه. راستی اینو بزار رو لپ نی نی گولو[قلب]. تو خونه همه بهت تبریک می گن عمه گولو

شکمو

خوشمزست گشنمه الان ساعت 4 نصف شبه نخوابیدم گشنم شد اینو دیدم

بهار

اگه خلال نارنچ نداشته باشه عیب داره ؟ راستی چرا به من سر نمی زنی؟

فرزانه

سلام.ممنون از وبلاگ خوشمزتون.من امروز واسه نامزدمم این غذا رو درست کردم و فوق الهاده خوشش اومد.اخه امروز من سر کار نرفتم وقتی داشت میرفت بیرون دید دارم غذا سرچ می کنم و گفت خواهش می کنم از اینترنت غذایی درست نکن که تا حالا نژختی واستا خودو میام میزارم .(آخه آشپزیش عالیه ) منم گفتم باشه.وقتی که اومد کلی آفرین داد بهم.مرسی سربلندم کردی:××××××

علی

سلام ممنون که زود جواب می دید-مرغ را باید قبلش اب پز کنم؟یا همینطوری خانم بریزم؟میشه یاهو ای دی بدید آن لاین سوال کنم؟

xs

ووووووووووووووای الی جان چه خوب شد دوباره اومدی اینجا من نمیتونستم تو یکی وبت کامنت بذارم نمیدونم چرا خیلی ذوق زده شدم[گل]