کباب انگشتی

این کباب را  از زری جون یاد گرفتم، خیلی از اسمی که روش گذاشته بود خوشم آمد این بود که دست به کار شدم و زودی درستش کردم.

برای طرز تهیه به اینجا مراجعه کنید. 

/ 11 نظر / 273 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الي

به به! چه هوس انگيز![خوشمزه] دستت درد نكنه با اين دستوراي خوشمزه ات[قلب] (دلم خواست هر 2جا برات كامنت بذارم! چي ميشه مگه!!![بغل])

طاهره

سلام عزیزم خوبی؟ به به عچب کباب کوچولوهای خوشمزه ایی [قلب] نوش جانتون عزیزم آپم خوشحال میشم بیای پیشم [گل]

آرزو

به به عاليه نوش جونتون....[ماچ]

لی لا

سلاااااااااااااااااااااام! الی جون یه سوال دارم! برای این کباب مثلا میشه بجای گوشت قرمز از گوشت چرخ شده مرغ استفاده کرد؟ گوشت مرغ هم همچین قوامی پیدا میکنه با پیاز و نون تست که بشه اونو کباب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

باتشکر از شما من خیلی به اشبزی شما علاقه دارم وکمک حالم بوده

نازنین

با سلام و خسته نباشید کباب انگشتی خیلی خوشمزه بود ولی بهتر است به جای اینکه نان تست را در اب بخیسونیم انها را در پیاز رنده شده قرار دهیم که اب پیاز را جذب کند تا کباب هم شل نشود هم خوشمزه تر شود

نازنین

با سلام و خسته نباشید کباب انگشتی خیلی خوشمزه بود ولی بهتر است به جای اینکه نان تست را در اب بخیسونیم انها را در پیاز رنده شده قرار دهیم که اب پیاز را جذب کند تا کباب هم شل نشود هم خوشمزه تر شود

نازنین

با سلام و خسته نباشید کباب انگشتی خیلی خوشمزه بود ولی بهتر است به جای اینکه نان تست را در اب بخیسونیم انها را در پیاز رنده شده قرار دهیم که اب پیاز را جذب کند تا کباب هم شل نشود هم خوشمزه تر شود