شیرینی پاپل یا ترک

اینم آدرس وبلاگ لیلا جون

من تمام دستورو از روی وبلاگ لیلای عزیزم کپی میکنم یکی از دلایلی که فکر میکنم موجب شد شیرینی من عین شیرینی لیلا جونم نشه این بود که پودر کاکائوم خیلی خوب نبود . این شیرینی را هر سال عید میخوام درست کنم چون مهمونامون اینو بیشتر از همه خوردن !
مواد لازم:

ارد: 4/3 پیمانه
پودر شکر: 4/3 پیمانه
کره: 4/1پیمانه
بکین پودر: 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو: 3/1پیمانه
وانیل : 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
چیپس شکلات یا شکلات رنده شده :3/1 پیمانه
پودر بادام مقداری برای علطاندن شیرینی ها

ارد رو با شکر و بکین پورد مخلوط کنید و کنار بزارید
کره را روی حرارت اب کنید و پودرکاکائو را  اضافه کنید

و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید و وانیل -تخم مرغ را اضافه کنید

 سریع هم بزنید تا یکدست شود
ارد رو کم کم به مواد کاکائو اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید
و چیپس شکلات رو اضافه کنید

از مواد گوله هایی اندازه گردو جدا کنید و در پودر بادام یا هر پودر دیگه ای که  رنگش روشن بود بغلتانید. من تو پودر پسته غلطوندم

 داخل سینی فر با فاصله بزارید چون موقع پختن پهن میشن وشیرینی ها  به هم میچسین
از این مقدار مواد تقریبا 16 تا شیرینی بدست میاد


و روی 170 درجه سانتی گراد به مدت 10-12 دقیقه بزارید تا بپزن

نوش جونتون

مرسی لیلای هنرمندم


/ 5 نظر / 209 بازدید
شکمو

چقدر خوشگل شده نوش جونت من با ژسته امتحان نکردم باید منم امتحان کنم چون خیلی خوشگل شده

nasrin

سلام عزيز. تو كه عكس به اين قشنگي گذاشتي خوب دستورشو هم ميذاشتي. وبلاگي كه معرفي كردي فيلتره و من هم فيلتر شكنم ديگه كار نمي كنه. مدتي به همه مي گم يه فيلتر شكن قوي به من معرفي كنن ولي هنوز كه خبري نشده. ببينم تو مي توني اين لطف رو در حق من بكني. موفق باشي

سیمین

عزیزم خمیر شیرینی پاپل چسبنده هست باید به کف دستت پودر قند می زدی وگلوله می کردی ودر پودر قند می غلطوندی وتو فر میذاشتی با اینکه با پودر پسته خوشمزه تره ولی با پودر قند شکیلتر هست وتو فر پهن میشه وترک ورمیداره من با دستور صالحه دردائی از روی مجله هنر آشپزی درست کردم خوشمزه

سیمین

عزیزم خمیر شیرینی پاپل چسبنده هست باید به کف دستت پودر قند می زدی وگلوله می کردی ودر پودر قند می غلطوندی وتو فر میذاشتی با اینکه با پودر پسته خوشمزه تره ولی با پودر قند شکیلتر هست وتو فر پهن میشه وترک ورمیداره من با دستور صالحه دردائی از روی مجله هنر آشپزی درست کردم خوشمزه