شله زرد

مواد لازم:

برنج 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

روغن  مایع 4 5 قاشق غذاخوری  

زعفران سائیده به میزان لازم

گلاب 4 5 قاشق غذاخوری

خلال بادام - خلال پسته و دارچین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را به خوبی با آب بشورید تا آبش زلال بشه و به مقدار 6 برابر برنج آب در نظر بگیرید و بذارین برنجتون روی شعله به جوش بیاد ( ممکنه کمی کمتر یا زیادتر آب لازم باشه بسته به نوع برنج ) در حالی که برنج داره می پزه گاهی هم کف برنج را بگیرید وقتی برنج مغزش کاملا نرم شد . شکر را که کاملا تمیز کردین داخل برنج بریزید و مرتب هم میزنید تا قشنگ شله زرد شما جا بیفته. تا برنج نرم نشده شکر نریزید ها !!!! اگه احتمالا حس کردین شله زرد کمی سفت شده کمی آب گرم بهش اضافه کنید. زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و داخل شله زرد بریزید. روغن را هم داغ کنید و به شله زرد اضافه کنید فقط حواستون باشه که روغن به سر و صورتتون نریزه ! گلاب و خلال بادام را به شله زرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادتون به خوبی با هم مخلوط بشن. بعد در قابلمه را بذارین و بذارین یک ربع شله زردتون روی حرارت ملایم باشه اینجوری خیلی خوب جا میفته. بعد از روی حرارت بردارین و بدون اینکه همش بزنید بریزین تو ظرفتون و تزئین کنید .

این شله زرد مال پارساله 

نوش جان

/ 34 نظر / 69 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سارا

سلام ال عزیزم وقتی می یام به وبها سر می زنم از اینکه همه اینقدر فعالن و من ... خیلی حالم گرفته می شه راستی یه شب از یتیمچه ای دستورش رو گذاشته بودی پختم ولی بقدری گرسنه بودم و ضعف داشتم که یادم نیفتاد از عکس بگیرم خیلی خوشمزه شده بود مرسی عزیزم

ممول

سلام عزیزم خیلی وبت خوبه و خیلی ازش استفاده میشه کرد مخصوصا من که تازه عروسم لینکت کردم

ضیافت

سلام عزیزم چقدر راحت یاددادید و چقدر خوشگل تزیین کردید دستتون درد نکنه

mohamamd

دستشون درد نکنه پختن شله زرد خوب کار هر کسی نیست واقعا عالی درش آوردن

شهزاد

عاشقشم هرچی بخورم سیر نمیشم مخصوصا رنگو لعابدار هم باشه

شادی

دست شما دوست با سلیقه ام درد نکنه. من عاشق اون خلال های خوشمزه ام که روش ریختی[عینک]

shakiba

با تشکر فراوان شما با موفقیت لینک شدید!

اسراء

خیلیییییییییییی عالی شده الهام جان...نمیگی یکی مثل من میاد قبل افطار این رو میبینه ضعف میکنه[ناراحت]

پریا

سلام کاش آموزش بعضی مراحل آشپزی تصویری باشه