کوکوی اسفناج

مواد لازم :

اسفناج 400 گرم  شسته شده پخته شده .

پنیر از هر نوعی من از پنیر خامه ای استفاده کردم 2 قاشق غذا خوری

قارچ سرخ شده 4 5 قاشق غذاخوری

آرد سفید 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 3 عدد

زرشک پاک شده و شسته شده یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

تره فرنگی خرد شده 2 ساقه

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

طرز نهیه:

اسفناج را با آب خیلی کمی بذارید تا به مدت یک ربع بپزه بعد بذارین کمی سرد شه و بریزین توی خرد کن تا خوب خرد بشه.

تخم مرغها را در یک ظرف هم بزنید اسفناج پخته شده - قارچهای تفت داده شده - آرد - پنیر له شده -  نمک و فلفل و زردچوبه و بکینگ پودر را اضافه کنید. گردو و زرشک را هم اضافه کنید و همینطور تره فرنگی خرد شده . تمامی این مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید.

کف ماهیتابه روغن بریزید وقتی روغن داغ شد همه مواد را داخل ماهیتابه بریزید در آنرا بگذارید و اجازه بدین یک طرف کوکو سرخ شه . بعد به هر شکلی که دوست دارین برش بزنین و آنرا پشت و رو کنید. کوکوی اسفناج شما آماده است .

لذتشو ببرین

امیدوارم دوست داشته باشن

/ 6 نظر / 142 بازدید
شهزاد

من چند روز پیش که کلی کار داشتم کوکوی اسفناج درست کردم ولی متاسفانه اصلا قالبی در نیومد منم عجله داشتم شروع کردم به هم زدنش که فقط سرخ شه[ناراحت]

مریم ه

سلام منم چند روز پیش با قارچ همین کارو کردم اتفاقا کوکوی بهتری شد !!!!![خنده][خنده]

ندا

منم یه بار درست کرده بودم و خوشمزه بود دست تو هم درد نکنه عزیزم

اسراء

خیلی عالیه دست گلت درد نکنه خانمی[گل]

محمد

سلام ممنون درست کردم من لینو اما بدونه پنیر و زرشک با پنیر چه مزه ای میشه؟