کیک نارگیل

مواد لازم: 

آرد 2 پیمانه 

شیر یک پیمانه 

کره یک پیمانه 

تخم مرغ 3 عدد 

شکر 1 و 1/3 پیمانه 

وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری 

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 

جوش شیرین یک قاشق چایخوری 

پودر نارگیل یک پیمانه ( من فکر کنم بیشتر هم ریختم ! )

خامه صبحانه یک بسته کوچک مربعی 

کمی نارگیل وشکلات رنده شده هم برای تزئین 

طرز تهیه :

اول از همه فر را بذارین با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم بشه. همه مواد را از یک ساعت قبل باید از یخچال بذارین بیرون تا همدمای محیط بشن.  کف قالب مورد نظرتون را چرب کنید و آرد پاشی کنید. ( اگه یک تکه کاغذ روغنی دایره ببرین و کف قالب بذارین خیلی بهتره و تو جدا کردن کیک راحت ترین.)

کره که در دمای محیط گرم شده بریزین داخل شکر  و با همزن هم بزنید.

 

بعد که به این مرحله رسید بهش دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه کنید.

تا این شکلی بشه. 

بعد کم کم شیر را در چند مرحله بهش اضافه کنید. و همینطور در چند مرحله آرد و پودر نارگیل را اضافه کنید. 

بعد بریزین توی قالب که از قبل آماده کردین. اینجا بهش آرد و پودر نارگیل اضافه شده این رنگی شده. 

قالب را حدود 50 دقیقه بذارین داخل فر ( حرارت فرها با هم متفاوته و باید حرارت مناسب برای پخت کیک توی فرتون را خودتون به دست بیارین.) بعد از این مدت کیک را در بیارین و یک خلال دندون توش فرو کنید اگه بهش چیزی نچسبید کیکتون آماده است اگه بهش مواد چسبید بذارین 5 دقیقه دیگه هم توی فر بمونه . 

می بینید چه پف خوبی هم کرده. 

بعد از 10 دقیقه که خنک شد کمربند دور قالب را باز کنید و کیک را از صفحه زیرش به آرامی جدا کنید. 

روی کیک را خامه بمالید و پودر نارگیل و شکلات رنده شده روش بپاشید و بذارین تو یخچال تا کمی سفت بشه و خودشو بگیره. 

با تشکر از هانی و همینطور لیلای  گلم به خاطر این دستور خیلی خوب 

جای همگی خالی 

/ 17 نظر / 88 بازدید
نمایش نظرات قبلی
بهار

ممنون. امیدوارم بزودی دستورشو بذاری

طاهره

سلام عزیزم تولدشون مبارک و نوش جانتون وقت کردی طرف منم بیا [نیشخند]

پیرامید

واقعا خیلی قشنگ و خودمونیه...[قلب] تولدش مبارک [نیشخند]

سارا

لنکت کردم و آپم! [خنثی] نمیای؟؟؟

negin

سلام عبادات قبول. مرسی خوشمزه شده. عزیزم آپم. تبادل لینکم مایل بودی خبرم کن. دیگه؟؟ آها کلاغه گفته حلوا کفگیری می خوای . اگه فوریه موادشو برات بگم. وگرنه صبر کن ببینم قسمت می شه بدرستم و عکس بگذارم. من زیاد درست می کنم. اما عکسشو ندارم.

سادی

سلام عزیزم .دست گلت درد نکنه[لبخند]

بهار

سلام عالی بود.فقط اینکه خامه نباید شیرین شده وفرم گرفته باشد؟مرسی

بهار

سلام. من این کیک رو درست کردم عالی بود .فقط با اینکه کاغذ روغنی چرب شده انداخته بودم بازم چسبیده بود .واگر میشه لطف کنید بفرمائید اپیمانه کره چند گرم است؟من 200 گرم گرفتم آیا درست بود؟ممنون[گل]

خاموش

سلام بجز خامه چیز دیگه ای ندادین؟ آخه بعضی جاهاش انگار رنگ دیگه ای تشکر از دستور خوبت [خوشمزه]

افی

این دستور تو allrecepies است....من از آنجا درستش کردم کیک خوشمزه ای می شود...جوش شیرین هم نزنین خوب می شود....