شامی بابلی

مواد لازم: 

گوشت گوساله 200 گرم  پخته شده و ریش ریش شده 

سیب زمینی متوسط پخته شده و رنده شده 2 عدد 

پیاز متوسط یک عدد 

لپه نصف پیمانه ( بذارین بپزه ) 

تخم مرغ 2 تا 3 عدد

گردوی آسیاب شده یک پیمانه تقریبا 

سبزی شامل تره یک دسته کوچک - جعفری و گشنیز هر کدام دو دسته  کوچک - نعناع خشک یک تا 2 قاشق. شما اگه نعنای تازه دم دست داشته باشین خیلی بهتره. شنبلیله هم کمی که من با اجازتون یادم رفت !  و یک مقداری هم سبزی شمالی که خانم برادرم برام آورده بود من ازش یکی دو قاشق ریختم. 

واسه خواهرم که داشتم توضیح میدادم گفت که سبزی کوکو میریزه به جای این سبزی ها. حالا اگه شما هم عین این سبزیها دم دستتون نیست و سبزی کوکو تو فریزر دارین خیلی خودتون را اذیت نکنید. شامیتون عین اصلش نمیشه ولی بازم خوب میشه. 

نمک - فلفل و پودر سیر و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

گوشت گوساله را بذارین با مقداری آب و یک دونه پیاز و کمی زردچوبه بپزه. وقتی که پخت ریش ریش کنید یا عین من بریزین تو خرد کن و یک چرخ بدین. 

لپه پخته شده را هم بریزین تو خرد کن و خرد کنید یا اینکه  چرخش کنید . من حوصله چرخ گوشت نداشتم دیگه! 

سیب زمینی پخته شده را هم رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید.  

گوشت ریش ریش شده - سیب زمینی رنده شده - پیاز رنده شده - لپه له شده - گردوی آسیاب شده- سبزی ها - تخم مرغ ها و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. 

و خوب با هم مخلوط کنید و ورز بدین تا این شکلی بشه 

روغن را بریزین تو ماهیتابه و بذارین داغ بشه و از این مایع گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچیک بردارین تو دست بهش فرم بدین و وسطش را هم یک سوراخ بکنید و بندازین تو روغن تا سرخ بشه. 

دو طرف شامی ها که سرخ شد بچینید توی ظرف مورد نظر و میل کنید. 

بهتون باز هم پیشنهاد میکنم که این شامی را امتحان کنید و حتی اگه دوست داشتین سبزیش را هم بیشتر از اونی که من گفتم بریزین. خیلییییییی خوشمزه میشه.

 

با تشکر از زارای عزیز 

/ 22 نظر / 627 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شاپرک

سلام الی جون دستت درد نکنه بوش تا اینجا میاد این شامی را خوردم خیلی بامزست ...می بینم که تو هم از مامی سایت شاکی هستی .[ماچ][ماچ]

پیرامید

الی جون نمی دونی چرا بهش می گن بابلی؟ [سوال] ولی با این سبزیجات حتما خیلی خومشزه شده نه؟

الهام

سلام الی جون من این شامی درست کردم خیلی خوشمزه بود البته با یک سری تغییرات[لبخند] من به جای این سبزی ها سبزی کلم پلو ریختم توش فکر کنم بهتره اسمشو بزارم شامی شیرازی[نیشخند] ممنون به خاطر این دستور خوشمزه[ماچ]

اپتنیا

سلام دوست خوب ! من شما رو لینک کردم میشه من هم جزو وبلاگای خوشمزتون باشم؟[سوال][قلب]

اماسيس

سلام.داشتم ميگشتم رسيدم به اينجا و اين پست. راستش من بابل دانشجو بودم و تو زندگي دانشجويي اونجا اين دستو عمل ها رو از دوستان گرفته و تو جزوه مينوشتيم .بعد ها استاد كه جزوه رو نگاه ميكرد ميپرسيد اين ها (دستور آشپزي) ها رو هم من گفتم؟ بهر حال غذاي خوشمزهاي است. موفق باشيد[گل]

هانیه

سلام عزیزم خوبی ولی خوب در اصلش دستورش این نیس عزیزم ما که در حال حاضر بچه بابلیم و اینجا هم زندگی میکنیم اینطوری نمیدرستیم اصلش اینه که سبزی همه جوره از برگ سیر تازه تا جعفری و تره فراوون و گشنیز و نعناع و سون عنبر و چندتا سبزی محلی مخصوص شمال خوب با 1 الی 2 کیلو پیاز و گوشت و لپه و نخود رو میگذاریم روی گاز تا کم کم بپزه عزیزم و وقتی که کاملا پخت و هیچ ابی نمونده اونوقت میذاریم خنک شه و بعدش چرخ میکنیم خب بعد از اون با سیب زمینی پخته شده وبگم سرد شده چون باعث میشه که شامیمون وا نره با تخم مرغ مخلوط میکنیم و بعد داخل روغن سرخ میکنیم عرضم به حضورتون از این مواد یه چند بسته ای بدست میاد میذاری تو فریز هر موقع خواستی در میاری و با سیب زمینی اب پز قاطی میکنی و سرخ میکنی و بعدش نوش جون عزیزم ببخشید نسخه اصلیش این بوده

سسسس

salam bayad khoshmaze beshe merci az zahamateton

مریم

ممنون خیلی خوب

مریم

ممنون خیلی خوب

کیان

سلام دست شما درد نکنه بنظر عالی میاد من که حتما درست میکنم