آش گوجه فرنگی ( تبریز ) شماره 2

مواد لازم : 

لپه یک پیمانه 

برنج نصف پیمانه 

بلغور گندم یا جو نصف پیمانه 

سبزی آش تره و جعفری به میزان مساوی ( من سبزی آشی که تو تهران میفروشن را استفاده میکنم همیشه . تره - جعفری - گشنیز و اسفناج ) 

آب مرغ یا گوشت یک لیتر 

گوجه فرنگی رنده شده یک کیلو 

آبغوره  نصف لیوان ( میتونین کمتر با بیشترش کنید ) 

مقادیر فراوانی فلفل ( یعنی من عاشق اینم که این آش تند باشه ) 

نعناع دو قاشق غذاخوری 

پیاز دو عدد درشت 

نمک و زردچوبه میزان لازم 

 

طرز تهیه: 

بلغور را بذارین چند ساعتی خیس بخوره بعد بذارین بپزه . لپه را هم یکی دو ساعت خیس کنید و وقتی بلغور نیم پز شد لپه ها را هم اضافه کنید . لپه ها که پختن برنج خیس شده را هم اضافه کنید. 

وقتی برنج پخت پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید من گوجه رنده داشتم تو فریزز و از اون استفاده کردم 

سبزی آش را هم اضافه کنید و بذارین آشتون جا بیفته . هر جا احساس کردین نیاز به آب داره بهش کمی آب جوش اضافه کنید .

پیازها را خلال کنید و سرخ کنید  و بهش زردچوبه اضافه کنید و داخل آش بریزین . مقداریش را هم برای روی آش نگه دارین . 

البته تو دستور اصلی این پیاز داغ داخل آش را ذکر نکرده بود اما من غیر ممکنه توی آشهام پیاز داغ با یک عالمه زردچوبه نریزم. 

2 قاشق نعناع خشک را هم در این مرحله به به آش اضافه کردم .

اون نصف لیوان آبغوره را هم در این مرحله اضافه کنید و بعد از اندازه کردن نمک و فلفل آش شما آماده است. 

نوش جان 

/ 22 نظر / 683 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پیرامید

الی جان خدا پدرت رو بیامرزه.... [گل] چقدر خوبه که همیشه به یادشی...

ضیافت

سلام عزیزم عید فطر مبارک گلم

ماهی

خدا رحمت کنه پدرتونو.وااااااااااااااااااای الی عاشقتم.خیلی قیافش باحاله[خوشمزه]

هدیه

خدا رحمت کنه پدرتونو عزیزم هروقت میگی منم یاد بابا می افتم . خیلی ممنون از آش خوشمزه من عاشق آش های اینجوریم [ماچ]

مرضیه

سلام به شما دوست عزیز خدارحمتشون کنه از قیافه این آش معلومه خیلی خوشمزس[چشمک]

طاهره

سلام عزیزم خوبی؟ آش گوجه رو خیلی دوست دارم دستت دردنکنه خانمم عزیزم آپم[گل]

فرشته

الی جون دستت درد نکنه، این آش رو درست کردم و بسیاااااااااار عالی شد. ممنون. فقط کاشکی راجع به سر رفتن و ته گرفتن هم هشدار داده بودین :))))

لی لا

سلام. روحشون شاد[گل] وبلاگتون خیلی خواستنیه...خوشم اومد ازش...برای یه بی هنر مثل من خوبه[خجالت][نیشخند]

سمیرا

سلام دست شما درد نکنه من عاشق آش های ترش مزه هستم