سیب پلو ( کردی )

مواد لازم :

برنج 2 پیمانه

سیب زمینی 2 تا 3 عدد

شوید خشک 3 تا 4 قاشق ( اگه تازه باشه 100 البته که بهتره !‌)

زعفران آب کرده - نمک - فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

2 تا پیمانه برنج را بعد از شستن با سیب زمینی های پوست کنده و مکعبی شده همراه با 5/2 پیمانه آب و نمک و روغن بذارین بپزه تا آب برنج کشیده بشه.

یادم نیست برای ته دیگ این پلو از چی استفاده کردم فکر کنم از ماست و تخم مرغ و برنج استفاده کردم.بیشتر وقتا از پلویی که از قبل مونده برای اینکار استفاده میکنم یعنی 3 4 قاشق پلوی مونده را با یک قاشق ماست و یک تخم مرغ مخلوط میکنم و کف قابلمه را روغن میریزم و این مخلوط را کف قابلمه می ریزم.

وقتی آب برنج کشیده شد. توی یک قابلمه دیگه ته دیگ مورد نظرتون را بذارین و یک کفگیر برنج و سیب زمینی و کمی شوید خشک لابه لای آن بدهید. این مرحله را تا آخر ادامه بدین بعد زیر قابلمه را روشن کنید و یک فنجان آب روی برنجتون بدید ( روغن قبلا ریختیم وقتی داشتیم برنج را می پختیم ) و بذارین پلوی شما دم بکشه.

سیب زمینی پلوی شما آماده است.

من دو سه تیکه فیله مرغ را با کمی پیاز و رب و زعفران آب کرده و نمک و فلفل و مقداری آب گذاشتم پخت و در کنار این سیب زمینی پلو سرو کردم.

نوش جان

/ 30 نظر / 66 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نسرین

سلام الی خانم هنرمند . دستت درد نکنه عااالی شده.من یه مطلب بگم سیب پلو غذای رسمی و محلی کرمانشاهی هستش به خاطر این هم بهش میگن سیب پلو چون به زبان کرمانشاهی به سیب زمینی همون سیب هم میگن که درون برنج می ریزن خیلی عاالی شده دستت بی بلا الی مهربان[قلب]

معصومه

سلام ای زن، ای الطاف دستِ حضرتِ پروردگار ای تو بهتر از همه هستی، به صد ره آشکار خنده ات چون روشنایِ صبحِ هستی، پر ضیا خنده ات چون دامنِ عرش خدا، مهدِ صفا پيشاپيش روز زن و مادر بر شما مبارک

آرزو

عالی بود خیلی ممنون...[قلب]

شکمو

به نظر که عااااالیه باید حتما تستش کنم

mohamamd

ummmmm kasi tahala behetoon gofte to pokhtane anvae polo vaghean ostadin man hamishe miam in ghesmate polo ha tahchinatoono barha negah mikonamo lezat mibaram mamnoonam

سالومه

ممنون که این غذا رو در وبلاگتون نمایش دادید. ولی اولا این غذا کردی نیست و کرمانشاهی است. کرمانشاهی اصل، کرد نیست و فارس است! اینو نمیگم که خدای نکرده به این قشر توهینی بخوام بکنم. خیر . خیلی هم مردمان مهربانی هستند. دوم اینکه در جواب به خانم نسرین که می گویند کرمانشاهی ها به سیب زمینی می گویند سیب ! باید بگویم خیر به هیچ عنوان چنین نیست. این غذا نامش سیب زمینی پلو است و اگر کسی آنرا سیب پلو می خواند فقط برای راحتی کار خودش است ! لطفا کسانی که اطلاعات ناقص دارند اینقدر صریح در وبلاگ ها نظر ندهند.

سالومه

ممنون که این غذا رو در وبلاگتون نمایش دادید. ولی اولا این غذا کردی نیست و کرمانشاهی است. کرمانشاهی اصل، کرد نیست و فارس است! اینو نمیگم که خدای نکرده به این قشر توهینی بخوام بکنم. خیر . خیلی هم مردمان مهربانی هستند. دوم اینکه در جواب به خانم نسرین که می گویند کرمانشاهی ها به سیب زمینی می گویند سیب ! باید بگویم خیر به هیچ عنوان چنین نیست. این غذا نامش سیب زمینی پلو است و اگر کسی آنرا سیب پلو می خواند فقط برای راحتی کار خودش است ! لطفا کسانی که اطلاعات ناقص دارند اینقدر صریح در وبلاگ ها نظر ندهند.

زینب

سلام دوست جون خوبم. این پلو خوشمزه رو با جوجه کباب ماهیتابه ای که دستورش تو دفترچه آشپزیت بود, درست کردم.خیلی خوشمزه شد.همسرم با هر یه قاشقی که میخورد میگفت دستت درد نکنه.منم میگفتم از الی جون یاد گرفتم.خلاصه خیلی دعات کردم. می خواستم با کمال احترام بخاطر آموزشهای خوبت ازت تشکر کنم.[قلب]

تابا

سلام , دست شما درد نکنه . اگر لوبیای چشم بلبلی پخته شده با برنج بزاریم عالی میشه .این غذا در اصل لوبیا چشم بلبلی هم داره و با اون طعم خاصی میگیره .