دمی عدس با خرما

  مواد لازم: 

عدس 1 پیمانه 

برنج دو پیمانه 

پیاز داغ یکی دو قاشق غذاخوری 

خرما 8 عدد 

 

طرز تهیه: 

اول از همه عدس را بذارین بپزه . من یک دفعه تصمیم گرفتم که عدس پلو درست کنم دیگه نذاشتم عدسم خیس بخوره ولی اگه بذارین خیس بخوره و بعد بپزین بهتره. 

برنج را هم آب کش کنید یا اینکه بذارین عین دمی بپزه و آبش کشیده بشه ( کمی آب داشته باشه نه که کامل بپزه ) اینجا توضیح دادم که چطوری برنج را بدون آب کش کردن درست کنید. 

بعد کف قابلمه را هر ته دیگی که دوست دارین بذارین. من ته دیگ کنجد و نون تافتون گذاشتم این دفعه. کف قابلمه را روغن بریزید و کنجد را بپاشین روش. 

بعد روش نون تافتون بذارین 

بعد هم به ترتیب یک لایه برنج یک لایه عدس و کمی دارچین بپاشین. آخر سر هم چند تا حفره توی برنج ایجاد کنید. 

و بذارین پلوتون دم بکشه . من دیگه روی این برنج روغن ندادم فقط کمی آب جوش اطراف برنجم اضافه کردم.  بذارین 10 دقیقه با حرارت متوسط روی شعله باشه بعد حرارت را کم کنید تا 30 دقیقه دیگه برنجتون دم میکشه . البته این به نوع برنج هم بستگی داره . من از دم کنی هم استفاده کردم که برنجم له نشه. کلا من بعضی وقتا دم کنی استفاده میکنم بعضی وقتا نه ! ! 

وقتی پلو دم کشید بریزین توی دیس و روش را با پیاز داغ و خرما که اگه دوست داشتین میتونین تو روغن تفت بدین تزئین کنید. من تفت ندادم که تا حد امکان کلسترول این غذا کم باشه.

 

تمام عشق من به این غذا به ته دیگش بود فقط به به به به خجالت

/ 3 نظر / 164 بازدید
سارا

غذا هات حرف ندارن !! [شرمنده] من الان لینکت می کنم ... [شوخی] ولی واقعا دلم ذوب شد!!

طاهره

سلام خانم ما هربار میایم طرز تهیه میره واسه روز بعد [چشمک] نوش جانتون عزیزم آپم[گل]

شاپرک

به به دست گلت درد نکنه چه ته دیگی هم شده .[ماچ]