کیک آب موز و سیب با سس شکلات

مواد لازم: 

روغن مایع 3/4 پیمانه 

شکر یک پیمانه 

تخم مرغ 2 عدد 

وانیل 1/4 قاشق چایخوری 

آرد 2 پیمانه 

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 

نمک 1 قاشق چایخوری 

آب سیب و موز یک پیمانه ( من از آب میوه آماده که به اسم نکتار موز و سیب هست استفاده کردم)

 

طرز تهیه: 

تمام موادی که برای درست کردن کیک استفاده میکنید و داخل یخچال هست بذارین 1 ساعتی بیرون یخچال بمونه تا هم دمای محیط بشه. 

اول آرد را با بکینگ پودر و نمک 3 بار الک کنید و کنار بذارین. 

فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه . فر خواهر من با 150 درجه مناسبه و اگه بیشتر باشه کیکش میسوزه . پس لازمه که  چند بار امتحان کنید تا دمای مناسب برای پخت کیکتون دستتون بیاد. 

ما از قالب کمر بندی استفاده کردیم . شما هر قالبی که استفاده میکنید کفش را چرب کنید و اطرافش را چرب کنید. من کف قالب خودم را کاغذ روغنی انداختم و اطرافش را چرب کردم. 

خب حالا میریم سراغ طرز تهیه: 

شکر و روغن مایع را مخلوط کنید و با همزن هم بزنید. 

تخم مرغ ها را دونه دونه همراه با وانیل اضافه کنید و هم بزنید 

وقتی مایع این شکلی شد آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. اینجا الناز هم کمکم میکرد و مایع را به آرومی برام هم میزد.

تا این شکلی بشه. 

بعد آب میوه را بهش اضافه کنید و باز به آرومی هم بزنید تا این شکلی باشه.

بریزین داخل قالب.

بذارین به مدت 45 دقیقه داخل فر بمونه تو نیم ساعت اول در فر را اصلا باز نکنید که پف کیکتون میخوابه. بعد از 45 دقیقه با یک خلال دندون پخت کیک را چک کنید و ببنید اگه مواد کیک به خلال دندون نچسبید کیک شما آماده شده . اگه چسبید بذارین 5 دقیقه دیگه هم داخل فر بمونه. 

وقتی کیک آماده شد از فر درش بیارین و بعد از 5 تا 10 دقیقه که خنک شد توی ظرف مناسب برش گردونین. 

برای سس روش هم من در حد یک قاشق شکلات تلخ را با نصف قاشق کره ریختم تو یک ظرف شیشه ای و گذاشتم توی یک کاسه شیشه ای و گذاشتم روی حرارت کتری 2 قاشق هم بهش شیر اضافه کردم و گذاشتم نرم بشه و بعد روی کیک را از این سس ریختم .کمی هم شکلات چیپسی روش پاشیدم. 

اینم برش خوردش 

باز هم از رزی عزیزم ممنونم به خاطر این دستور خوب و خوشمزه 

/ 25 نظر / 272 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مرضیه

سلام الهام جان خوبید من الان این کیکو درست کردم واسه خانواده شوهرم هنوز نخوردن اینفد استرس دارم که نگو

مرضیه

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی همه کلی تعریف کردن .یعنی خواستم ازش واسه صبحانم بذارم همش خورده شد[ناراحت]

آزاده

من مشکل با اندازه ی پیمانه ها دارم.. می تونم بپرسم تقریبا چند گرم و یا سی سی ؟؟ با تشکر از لطفتون

ژاله

من اینو درست کردم فووق العاده بود با آب کمپوت آلوئه ورا درست کردم میواستم ازش عکس بگیرم که وقتی از قالب درآوردم عجله کردمو شکست..ولی خوشمزه بود مرررسیییی

مرضیه

سلام خوبی الهام جان.تا الان دارن از کیک تعریف میکنن.من خیلی آشپزیو دوست دارم غذاهای من دراوردی هم درست کردم.[نیشخند]

الناز

خیلی کیک خیلی خشمزه ای اگه بخورین تا یک سال اسیرشین .[رویا][بازنده]

بهار

سلام.عزیزم من نمی دونستم شما کرمان تشریف داشتید .امیدوارم به شما خوش گذشته باشه.خیلی خوشحال میشدم شما رو از نزدیک میدیدم ولی متاسفانه سعادت نداشتم در خدمتتون باشم.من هم اینجا تنها هستم.امیدوارم هر جا هستی شیرین کام باشی.[گل]

هنگامه

به به الی جون کرمان خوش بگذره غذای کرمانی کم زیره هست؟ آخه من حساسیت دارم بوش که زیاد می شه نفسم بالا نمی آید[ناراحت] دوست دارم ها اما خوب نمی توانم بخورم حالم بد می شه

Aroosak

elham junam manzuret az abe moz chye? mitune pureye moz ham bashe? akhe man nemikham az ab mive estefade konam mikham khode mive bashe[خجالت] mishe abe sibo + pureye moz ta 1 peymane rikht?

الناز

خیلی خوشمزه بود مرسی لطفا دستور کیک خرما رو هم بذارین ممنون[تایید]