خورش دال عدس با مرغ

مواد لازم: 

پیاز یک عدد بزرگ 

سیر 4 یا 5 حبه 

فیله مرغ 4 عدد 

دال عدس یک پیمانه 

سیب زمینی بزرگ یک عدد 

رب یک قاشق غذاخوری 

نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه : 

پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.

البته شما مرغاتون را قشنگ قبلش تفت بدین من خوب این کارو نکردم میگم که حوصله ام صفر بود دیروز. 

بعد بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه . 

بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن. 

دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین 

 

10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه.  اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه . 

نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است. 

لیلا جونم خواهر گلم مرسی به خاطر این دستور خوشمزه که بهم یاد دادی عزیز دلم ماچبغل

اینم یک عکس از نزدیک ببینید چقده خوشمزه بووووووووود. الان بازم دلم میخواد هنوز یک کمش مونده تو یخچال. شب میرم سراغش تهشو در میارم خجالت

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 14 نظر / 750 بازدید
نمایش نظرات قبلی
leila

hah hah hah ehsas mikonam esmam omade tu site kheili maruf shodam

ضیافت

سلام عزیزم ممنون بابت این آموزش هم از خودتون و هم خواهر عزیزمون تا حالا دال عدس نخوردم این غذا شما را امتحان می کنم نازنینم اگر امکان داره باز هم آموزش غذا با دال عدس را بگذارید .

سپیده

من عاشق طعم دال عدسم .........به به

ضیافت

سلام عزیزم ممنون بابت این آموزش هم از خودتون و هم خواهر عزیزمون تا حالا دال عدس نخوردم این غذا شما را امتحان می کنم نازنینم اگر امکان داره باز هم آموزش غذا با دال عدس را بگذارید .

هانی شف

درستیـــــــــــــــــــدم الی....به به..خوشمزه بود...مرسیییییییییییییییی لیلا خانوم معروف، سلام ، دست گلتون درد نکنه با این دستور خوب... [قلب]

xs

قیافش که عالیه حتماً طعمش هم خوب شده نوش جان [لبخند]

sama re

عــــالی از فیس بوک لینکتو دیدیم عالی مرسی

ما خوزستانیا عاشق دال عدسیم ولی مرغ نمی ریختیم که از این به بعد به لطف آموزش شما خواهیم ریخت .مرسییییییییییییییی عزیزم.

شاپرک

دستت درد نکنه الی جون یکی از حبوباتی هست که ناشناخته مونده و خیلی ها نمی شناسنش ولی خوشمزست دست خواهر گلتون هم درد نکنه [ماچ]

مینو

سلام عزیزم من 18سالمه فکر کنم از همه دوستان ک اومدن نظر گذاشتن کم سن و سالتر باشم امروز خواستم درست کنم اين غذای خوشمزه رو ک بخاطر کاری ک برام پیش اومد نشد و مامان قرمه سبزی درست کرد! انشالا فردا میپزم و مطمئنم حسابی خوشمزه میشه از وبلاگ هانی شف جون هم البالوپلو درست کردم و ی دنیا ذوق کردم ک شما باهم درارتباطید نامزدمم دال دوس ندارن ک مطمئنم با مرغ درست کنم ب دلش میشینه همتونو دوس دارم و ازتون تشکر میکنم[لبخند] هم شما هم خواهرتون هم هانی شف جان [ماچ]