شیرینی کشمشی

مواد لازم:

پودر شکر 220  گرم ( من این سری درست کنم کمی کمتر شکر میریزم چون از شیرینی کم شیرین بیشتر خوشم میاد )

تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گرم

آرد 250 گرم

وانیل 1 قاشق چایخوری

کشمش 100 گرم

 

طرز تهیه :

اول از همه موادی که در یخچال هستن را بیرون بذارین تا به دمای محیط برسن. آرد را هم 2 تا 3 بار الک کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بذارین و فر را روشن کنید تا گرم بشه .

کره به دمای محیط رسیده را با پودر شکر و وانیل با همزن مخلوط کنید تا به صورت کرمی در بیاد. تخم مرغها را دونه دونه به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی تخم مرغها خوب با مواد مخلوط شدند آرد را به این مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. از این مرحله از لیسک استفاده کنید و آرد را به خورد مواد بدهید.

آخر سر هم کشمش ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.

موادتون آخر سر این شکلی میشه. 

به اندازه یک قاشق چایخوری از این مواد برداشته و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی روش کشیدین بذارین.

فر را با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت 10 دقیقه بذارین موادتون داخل فر بمونه وقتی گوشه های شیرینی رنگش طلایی شد نشونه آماده شدن شیرینی است. درجه حرارت فرها با هم متفاوته . برای من بیشتر از 10 دقیقه طول کشید که شیرینیم آماده شه. شما هم بعد از 10 دقیقه شیرینی ها را چک کنید و در عین حال حواستون باشه که کفشون نسوزه.

بعد از آماده شدن شیرینی بذارین سینی فر کمی بیرون بمونه و خنک بشه بعد شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

شیرین کام باشید.

اون دوست گلی که در مورد اندازه گیری به پیمانه سوال داشت به این لینکها مراجع کنه تا خودم هم سر فرصت در این خصوص مطلب بنویسم .
اینجا  و اینجا

 

/ 21 نظر / 210 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سارا

سلام دوست عزیز ادامه مطلب باز نمیشه اصلاً؟؟؟

زهرا

مرسی خیلی خوشمزه به نظر میرسه

بهار

ممنون از آموزش خوبت. الی گولو جون شیرینی تا چند روز نرم میمونه؟

حامد

الی جون من میخام بدونم بجای کره از روغن میشه استفاده کرد

الهه

سلام اول ازهمه باید تشکر کنم بابت دستورات غذایی خوشمزه و البته میزان دقیق که در مواد می گذارید . من این شیرینی رو طبق دستور شما درست کردم میزان شکر رو از دستور شماهم کمتر ریختم یعنی 190 گرم ( جون ما هم زیاد شیرین دوست نداریم ) خوب بود. سوال من اینه کهشیرینی های شمابسیار یکدستو یک شکل در اومده ولی برای من یکی بزرگ ویکی کوچک, یکی نازک یکی کلفت شده چه باید بکنم؟سوال بعدی : آیا خمیر این شیرینی باید چسبناک باشه ؟ برای من کمی سفتو چسبناک بود چه کنم؟ وچهکنم تا کشمش در همه مواد یکسان پخش شود با اینکه خیلی هم زده ولی در بعضی از شیرینی ها کشمش بیشتر بود. بسیار ممنون

الهه

سلام . با تشکر از دستورات بسیار خوبتون.برای اولین بار شیرینی درستکردم که اونم شیرینی کشمشیاز دستور شما است.مشکل من اول اندازه اش هست در عکس شیرینی شمااندازه ا یک دست می باشدولی برای من یکسان نیست و دوم آیاباید خمیر چسبنده باشد . ممنون

وحیده

سلام شیرینی ها رو بعد با قاشق پهن کردین قطرش چقدر شد؟ من تا حالا شیرینی درست نکردم و تجربه ای ندارم. ممنون

طوبی

خوشحالم که با سایت شما اشنا شدم من الان شیرینی کشمشی درست کردم خیلی خوب شد ولی من به جای کره از روغن جامد استفاده کردم

nafiseh

salam mamnoooon az in dastooretoo vali man soozoondamesh fere man barghie va 160 daraje 10 min soookht baedam man kareh nadashtam margarin rikhram ba inke zaferoono vanilam azafeh kardam booye zokhme tokhme moragh midad mishe lotfan rahnami konin chi kar konam behtar she?

پروین

سلام ممنون از دستور پخت شیرینی کشمشی. من درست کردم و طعمش عالی بود اما خیلی خشک شد . نمی دونم اشتباهم کجا بود. لطفا راهنمایی کنید.