چیکن استروگانف

 مواد لازم:

فیله مرغ 8 عدد یا دو عدد سینه مرغ

پیاز یک عدد متوسط

سیب زمینی بزرگ 2 عدد

قارچ متوسط 8 عدد

سس بشامل 5/1 پیمانه

نمک - فلفل - پودر کاری به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا قارچها را بشورید و سپس ورقه ورقه کرده و در کمی روغن با حرارت زیاد داخل تابه تفت دهید . برای جلوگیری از تیره شدن قارچها کمی آب لیمو به آنها اضافه کنید .

قارچها را بگذارید کنار و داخل تابه پیاز خلال شده را ریخته همراه کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود فیله ها را رشته ای خرد کنید و به پیاز ها اضافه و تفت دهید نمک- فلفل و کمی زردچوبه هم اضافه کنید و در تابه را بگذارید. در این مرحله مرغها خودشون آب میندازن اگه لازم بود کمی آب جوش بهشون اضافه کنید و بذارید بپزن. شاید در حدود 20 دقیقه وقت ببره . وقتی آب مرغ کشیده شد قارچهای تفت داده شده را به مرغها اضافه کنید و این مواد را کنار بذارین.

حالا میریم سر وقت تهیه سس بشامل به روش 100% رژیمی

1/2 پیمانه آرد را با با 2/1 و 2 پیمانه شیر مخلوط و با همزن دستی هم بزنید و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم بزنید. این روش احتیاج به کره نداره و بوی ضخم آردتون به خاطر اینکه که خیلی ملایم با شیر میجوشه از بین میره. اینقدر این کار را ادامه بدین تا سستون غلیظ بشه . حواستون را جمع کنید که مدام هم بزنید تا سس گوله نشه و صاف و یک دست از آب در بیاد. توی این مرحله اگه دلتون خواست میتونین 4/1 پیمانه کره هم بهش اضافه کنید. وقتی کره حل شد و کمی حرارت سس کم شد در صورت تمایل مقداری خامه هم بهش اضافه کنید. کلا سس سفید با کره و خامه خیلی خوشمزه تره ولی من استفاده نکردم. نمک و فلفل هم بهش اضافه کنید و سس سفیدتون آماده است.

سس سفید را با سایر موادی که از قبل آماده کردین مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارین تا با هم مزشون مخلوط بشه و کل مواد گرم بشن.

من از وبلاگ شف مهسا یاد گرفتم که سیب زمینی چیک استروگانف را به یک روش جدید و خیلی خوشمزه سرخ کنم. البته سیب زمینی های من کمی خرد شدن چون دفعه اولم بود ولی اینقده خوشمزه شده بودن که برادر و زن برادرم تند تند میخوردن و نمیذاشتن که من روی چیک استروگانف بریزمشون !

2 عدد سیب زمینی درشت را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید. باید رشته ای و بلند رنده بشن. یعنی از بالای رنده سیب زمینی را بکشین تا پائین رنده. بعد این رشته ها را بریزین توی آب سرد و چند بار آبشو عوض کنید تا نشاسته اضافه سیب زمینی گرفته بشه. بعد داخل یک ظرف را پر از آب سرد کنید و چند تیکه یخ بندازین توش و بذارین سیب زمینها 20 دقیقه داخلش بمونن.بعد از 20 دقیقه سیب زمینی ها را بریزید داخل آب کش و فشار بدین تا آبش گرفته شه و روی دستمال آشپزخونه پهنشون کنید تا آبشون جمع شه.

در یک ماهیتابه کوچک روغن را به صورت شناور داغ کرده و یک کفگیر از سیب زمینیها را داخلش بریزید اولش یک کوچولو هم بزنید بعد بذارین تا سرخ بشن. حواستون باشه که نسوزن و کلا زیاد هم نزنین که خرد نشن. بعد از سرخ شدن بریزین روی دستمال آشپزخونه که روغنش گرفته شه. 

 چیک استروگانف را در ظرف مورد نظر ریخته و اگه دوست داشتین روش یک لایه خامه بدین و سیب زمینی ها را روش پخش کنید. به همین راحتی و خوشمزگی 

 

/ 30 نظر / 528 بازدید
نمایش نظرات قبلی
محمد

salam yebar doros kardam khoda m khosham nayumad yebaram hala ba dastoore shoma dorost konam

طاهره

سلام خانمی به به عالیه دستت دردنکنه حیف که من با خامه و کره توی غذا مشکل دارم :( ولی بازم عالیه آپم خوشگلم

رزا

عالیه.معرکه اس. من نمی دونستم سیب زمینی هاش رو انجوری درست می کنن.قبلاً این مدلی توی رستوران اسکان خورده بودم ولی سر در نیاوردم که چیکار کرده. حالا واسه خودم درست می کنم. مرسی گولوی خوش سلیقه.

lمریم

اجازه منم یه چیزی درمورد سرخ کردن سیب زمینی اضافه کنم که خوشمزه ترش کنه؟ میذاری که تو آب سرد بمونه به اون آب سرد نمک هم اضافه کن یک مقدار زیادی

اسراء

خیلی عالی شده الی جان...مخصوصا سیب زمینی ها رو که با رنده چیپس کرده جالبه، اینطوری سریعتر هم سرخ میشه. مرسی عزیزم

فاطمه

سلام خیلی خوب شد فقط مزه ی آردش مونده بود میشه بگی چطوری مزه ی آرد از بین میره هرچی هم با شیر بجوشه خوب سفت تر میشه چی کار کنم؟

فاطمه

سلام خیلی خوب شد فقط مزه ی آردش مونده بود میشه بگی چطوری مزه ی آرد از بین میره هرچی هم با شیر بجوشه خوب سفت تر میشه چی کار کنم؟

فاطمه

اگه توی سس پیاز رنده شده بریزیم و آرد را سرخ کنیم بهتر می شه