خورش قیمه با قارچ

مواد لازم: 

پیاز یک عدد 

لپه نصف پیمانه 

قارچ 10 عدد متوسط 

رب 1 قاشق غذاخوری 

زرشک کمی 

آب لیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

پیازها را خلال کنید و در کمی روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه بهش کمی زردچوبه اضافه کنید. لپه ها را بشورید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدین ( تو این خورش که از قارچ استفاده کردم و احتیاج به زمان پخت زیادی نداره من لپه را همین اول ریختم ولی برای خورش قیمه معمولی لپه جداگونه تفت میدم و وقتی گوشت نیم پز شد به خورش اضافه میکنم ) وقتی لپه را تفت بدین لپه وا نمیره . 

بعد از تفت دادن لپه ها یک قاشق رب را به مواد اضافه کنید و تفت بدین 

مقداری آب جوش به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین لپه ها پخته بشن. قارچ ها را بشورید و دو تکه کنید و با کمی آب لیمو مخلوط کنید و در روغن تفت بدین  وقتی لپه پخت قارچها را اضافه کنید . نمک - فلفل و آب لیموی خورش را اندازه کنید و بذارین خورش جا بیفته. زمان کمی برای این کار لازمه حدود یک ربع کافیه. 

سیب زمینی را هم جداگانه سرخ کنید . وقتی خورش آماده شد بهش کمی زرشک اضافه کنید و خورش را توی ظرف مناسب بریزید و روش را با سیب زمینی خلالی تزئین کنید. 

/ 15 نظر / 572 بازدید
نمایش نظرات قبلی
xs

چه رنگی داره دلم آب افتاد الی جوووووووونم

منیر

الهام جون خیلی اشتها آوره [لبخند] رنگ و لعاب قیمه ت فوق العاده شده. اینو جداً میگم شدیداً هوس کردم با اون لیمو عمانی و سیب زمینی های برشته [هیپنوتیزم][ماچ]

شاپرک

به به چقدر هم خوب اتفاقا غذاهای گیاهی خیلی هم مناسبتر هستند تو این فصل گرما دستت درد نکنه الی جون با این خورشت خوشمزه .

فریبا

سلام عزیزم به وبلاگ تازه تاسیس من هم سر بزن .منتظرتم .من را از راهنماییهای خوبت بی نصیب نگذار. shimachef.blogfa.com

مریم

سلام [نیشخند] میگمااااااا لپه ها اینجوری میپزن ؟؟؟؟؟ من هروقت رست کردم بای 2ساعت بزارم جدا بپزن لپه ها[خنده] مرسی روش جدید یاد گرفتم

رزیتا

وااای الی خوشگله ؛ من این رو ندیده بودم ؛ خیلی عالیه ؛ به زودی زود میدرستم ؛ دست گلت درد نکنه ......

leila

farda mikham dorost konam vali gharcho taft nemidam ye dafe irizam tu khores

عالی بود عزیزم ممنونم

اکی

الی جون سلام ، من دانشجوام و از خانواده دورم، خیلی هوس قیمه تو کردم ، سعی میکنم فردا درست کنم . غذای جدیدی اگه بلدی برام ایمیل کن منم یاد بگیرم . وااااااااااااااااااااااااااااااای چقد خوشگل شده [ماچ]

elmira

سلام...غذای جالبی هست اما چون نوشته بودید قارچ زیاد داشتید و زود خراب میشه باید بگم اتفاقا من عمیشه زیاد میخرم و فقط کافیه قارچ و تو آبلیمو اغشته کنید بعد بسته بندی کنید بذارید فریزر...هروقت لازم داشتید در بیارید و استفاده کنید