دو پیازه آلو ( سیب زمینی) شیرازی

مواد لازم :

پیاز درشت یک عدد

سیب زمینی بزرگ یک عدد

رب 2 قاشق غذاخوری

نمک - زردچوبه - فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

آب را بذارین جوش بیاد و سیب زمینی را مکعبی خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا کمی بپزه اما نه که نرم و له بشه ( من این روشو ترجیح میدم به این که سیب زمینی را بذاریم بپزه بعد مکعبی کنیم. زمان کمتری میبره پختش )
بعد  پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید بهش زردچوبه نمک فلفل و رب را اضافه کنید و تفت بدین. سیب زمینی مکعب شده را اضافه کنید و هم بزنید . اگه لازم بود کمی هم آب جوش بهش اضافه کنید  . بعد از 10 دقیقه دو پیازه شما آماده است.
پیاز این غذا هر چی بیشتر باشه بهتره . شیرازیها به سیب زمینی میگن آلو  بعد میگن دو پیازه آلو یعنی دو تا پیاز یک آلو .

مرسی از الهام عزیزم به خاطر این دستور خوب قلب

/ 20 نظر / 400 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خانجون

نظرم كو؟ [گریه] من اين غذا رو خيلي دوست دارم. دستت درد نكنه.[ماچ]

مامان تینا و سینا

چه جالب ... تا به حال نشنیده بودم ... خیلی برام جالب بود [قلب]

مامان دریا دینا(آشپزیهای من)

سلام.خیلی خوبه خورشتهای از یاد رفته رو اموزش می دید. ممنون

الهام

سلام الی جون خوشحالم که از غذاهای شیرازی خوشت میاد[گل] http://forum.niksalehi.com/forum133/thread22483.html توی این سایت دستور پخت چندتا از غذاهای شیرازی گذاشتم امیدوارم برات مفید باشه .البته اعتراف میکنم که بعضی از این غذاهارو بلد نیستم[نیشخند]

محمد

man 2piaze doros kardam 2 bar amma to abjosh nandaakhtam sibzaminisham sorkh kardam be hamrahe piaz be unam migan 2piaze?

شهزاد

آبادانیا یه غذای حاضری دارن به اسم دو پیازهکه حتما تو وبلاگم میزارمش.خیلی جالبه که شیرازیا هم دوپیازه دارن منتهی با آلو

شهزاد

آبادانیا رب گوجه نمیزنن فقط با نمک و ادویه زردچوبه تهیش میکنن.ولی جلل خالق به شیرازیا!!!!!!!!!!!!!!آخه سیب زمینی کجا آلو کجا؟؟؟؟؟؟؟؟

بهار

مرسی الی جون . چه راحته . این واسه کنار غذاس؟ یا خودشم تنها میشه؟

سارا

من این غذا رو همیشه درست میکنم ولی نمیدونستم شیرازیه [چشمک]

مینا

سلام.تا اونجایی که من میدونم و از بچگی تا حالا که از مر ز50 سالگی گذشته ام دو پیازه آلو خوردم و درست کردم روش اصلیش اینه که خیلی خیلی هم خوشمزه س:هر چقدر سیب زمینی آب پز کردی همونقدر هم به پیاز احتیاج داری ( مثلا نیم کیلو سیب زمینی و نیم کیلو پیاز).پیاز ها را کمی درشت خرد کرده و سرخ میکنیم و زردچوبه اضافه میکنیم.سیب زمینی یا بقول شیرازیها آلوهای آب پز شده را پوست گرفته و میکوبیم و به پیاز و زردچوبه اضافه میکنیم.نمک و فلفل به مقدار لازم میریزیم.من مقداری گرد لیمو هم اضافه میکنم و بعد دمکن میذارم تا دم بیاد.فوق العاده خوشمزه میشه.یادتون باشه که از اول تا آخر شعله گاز باید کم باشه تا ته نگیره.نوش جان