آشپزی با الی گولو

نان زنجبیلی
نویسنده : - ساعت ۱۱:٥۸ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩٠/٥/۱٦
 

سلام دوستان

امروز یک نونی درست کردم اگه بدونین چقده خوشمزه بود خوشمزه نرم و خوش عطر. خیلی خوشم آمد. مامان هم خورد و کلی تعریف کرد.

دستور تهیه را از وبلاگ شیکموی عزیزم برداشتم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم :

آرد 2 پیمانه ( اگه خمیر چسبندگی داشت به اندازه لازم آرد اضافه کنید)

شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری ( من 2 قاشق ریختم )

بکین پادر 1 قاشق چایخوری 

شیر 4/3 پیمانه

مایه خمیر  1 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

روغن مایع: 4/1  پیمانه

زرده تخم مرغ: 1 عدد

سیاه دانه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

خمیر مایه را با 4/1 لیوان آب ولرم مخلوط کنید و بذارید 15 دقیقه باقی بماند تا پف کند .

آرد را با بکین پادر 2 تا 3 بار الک کنید .

وقتی خمیر مایه عمل آمد شیر و روغن و شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید . سپس آرد و بکین پادر الک شده  و زنجبیل را  اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید تا حدی که خمیر چسبنده نباشد اگر لازم بود آرد اضافه کنید.

روی خمیر را یک پارچه بیندازید و بگذارید در دمای آشپزخانه به مدت 45 دقیقه باقی بماند تا حجم آن 2 برابر شود.

فر را بذارید با درجه 200 درجه سانتیگراد گرم بشه .

وقتی خمیر آماده شد گلوله های به اندازه نارنگی از خمیر جدا کنید و به صورت یک رشته تقریبا کلفت آنرا پهن کنید . بعد آنرا بپیچید.

خمیرها را با فاصله در سینی فر که کمی چرب کرده اید بچینید .زرده تخم مرغ را هم بزنید و با برس روی خمیرها بمالید . کمی تخم خرفه یا سیاه دانه هم روی نانها بپاشید.

به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید و نان شما آماده است.

این لینک لیلای عزیزمه که مرحله به مرحله توضیح داده . مرسی لیلا جون .