آشپزی با الی گولو

دلمه کلم برگ
نویسنده : - ساعت ۱۱:٠۸ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/٥/۱٥
 

سلام دوستان عزیزم

دلمه دوست دارین؟ امشب دلمه کلم درست کردم . خیلی خوشمزه شد جای همگی خالی

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.


مواد لازم :

کلم برگ بزرگ یک عدد

گوشت چرخ کرده 1 پیمانه

برنج اب کش شده 1 پیمانه

سبزی دلمه ( تره - جعفری- شوید- گشنیز - ترخانه ) من به اندازه 3 قاشق غذاخوری سبزی خشک استفاده کردم.

پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه -شکر - آب لیمو - نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

یک قابلمه را آب کرده بذارید آبش جوش بیاد نمک و سرکه به آن اضافه کنید . برگهای کلم را آرام جدا کنید و درون قابلمه چند تا جوش بدهید تا کمی نرم شوند بعد در آبکش بریزید و کنار بگذارید.

پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده تفت دهید رب و زردچوبه را اضافه و باز تفت دهید سپس  کمی آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. برنج آب کش شده را همراه با سبزیهای معطر به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل آنرا اندازه کنید.

از مایه دلمه یک قاشق داخل هر برگ گذاشته و مثل بقچه آنرا محکم بپیچید.

نکته:

ته برگهای کلم خیلی سفت است اون قسمت را با چاقو جدا کنید چون پختنش خیلی زمان میبره و موجب میشه دلمه شما سفت شود.

کف قابلمه را کمی روغن ریخته چند تا از برگهای نرم شده کلم را ته آن بچینید. دلمه ها را کنار هم بچینید. رب و کمی شکر را در یک لیوان آب حل کرده و روی دلمه ها بریزید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم پخته شوند و آب آن کشیده شود.

نوش جان