آشپزی با الی گولو

کیک کره ای بادامی
نویسنده : - ساعت ٤:۳٧ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٥/۱٤
 

سلام دوستان گلم

امروز تولد خانم برادرم بود عصری زنگ زدن گفتن میان پیشمون منم تند تند با فرصت کمی که داشتم این کیکو براش درست کردم .

دستور این کیکو از مجله هنر آشپزی برداشتم .

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم:

کره 185 گرم

شکر 160 گرم

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

پودر بادام 60 گرم

آرد 200 گرم

بکین پادر یک و یک دوم قاشق چایخوری

شیر 3 قاشق سوپخوری

بادام پرک 50 گرم

 

طرز تهیه:

اول تمام مواد لازم را پیمانه و اندازه گیری کنید بذارین بیرون یخچال تا به دمای محیط برسه . آرد و بکین پادر را 2 تا 3 بار با هم الک کنید. فر را با 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مورد نظرتون را چرب و آرد پاشی کنید. قالب من گرد بود اما توی مجله از یک قالب لوف بزرگ (12 در 25 سانت ) استفاده کرده بود.

کره نرم و شکر را در یک کاسه با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگش سفید و پف دار شه .تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر اضافه کردن با همزن هم بزنید . وانیل و پودر بادام را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .

در این مرحله آرد و بکین پادر و شیر به تناوب اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مواد را داخل قالب آماده شده ریخته و بادام پرک را روی آن بپاشید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

پس از پخت حدود 10 دقیقه قالب را بگذارید خنک شود و سپس کیک را از قالب خارج کنید.

اینم یک عکس دیگه

امیدوارم به دردتون بخوره