آشپزی با الی گولو

سوپ جو
نویسنده : - ساعت ۱٠:٠٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/٥/۱۱
 

سلام دوستای گلم

امروز سوپ جو درست کردم که خیلی دوست دارم . این سوپ خیلی هم زود آماده میشه و دردسر زیادی نداره.

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم:

جو پوست گرفته 1 پیمانه

آب مرغ 6 پیمانه ( برای تهیه آب مرغ استخوانهای مرغ را با پیاز و برگ بو و هویج و آب بذارید بپزه بعد صافش کنید و بریزید داخل ظرفهای پلاستیکی در دار و بذارید داخل فریزر هر وفت خواستید استفاده کنید)

هویج رنده شده 2 عدد

شیر یک لیوان

آرد ذرت یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جو را پاک کنید و بشوئید و اگه وفت دارید بذارید یکی دو ساعت خیس بخورد اینجوری سریعتر می پزه .

جو را بذارید با آب مرغ بپزه  و لعاب بندازه . بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و بذارید هویج بپزه.

اگه دوست دارین میتونین اینجا 2 پیمانه سس سفید هم به سوپتون اضافه کنید و بذارید آهسته بجوشد و غلیظ شود. ولی من اینکارو نکردم چون نمیخواستم چربی اضافه به سوپم اضافه کنم . به جاش من یک لیوان شیر به سوپم اضافه کردم که توش یک قاشق آرد ذرت را حل کرده بودم. اینجا حواستون باشه که سوپتون سر نره .

بعد از اینکه سوپتون غلیظ شد بریزید تو سوپخوری و میل کنید. 

نوش جونتون