آشپزی با الی گولو

خوراک لوبیا (مصری)
نویسنده : - ساعت ۱٠:٥٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳٩٠/٥/۳
 

سلام دوستان

این مدل خوراک لوبیا را از مادر دوستم که یک خانم مصری بود یاد گرفتم

طرز تهیه در ادامه مطلب

 


مواد لازم:

لوبیا چیتی 2 پیمانه

دال عدس نصف پیمانه

پیاز یک عدد کوچک

نمک- فلفل- زردچوبه - زیره - آب لیمو و روغن زیتون به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

لوبیا چیتی را شب تا صبح خیس کنید و سپس بگذارید بپزد. یک عدد پیاز کوچک هم نیمه های پخت خیلی ریز خرد کرده و به لوبیا اضافه کنید. وقتی لوبیا کاملا پخت و آبش کم شد( دقت کنید که خود لوبیا اگه خوب پخته شود لعاب میندازد). در این مرحله دال عدس را شسته و به لوبیا اضافه کنید و بذارید بپزه. دال عدس خیلی سریع پخته میشه.

بعد کمی زردچوبه یک قاشق رب نصف قاشق زیره سیاه مقداری آب لیمو و روغن زیتون به لوبیا و دال اضافه کنید و به به خوراک لوبیای شما آماده است.

مادر دوستم این غذا را با گوشت کوب میکوبید و من خیلی اون مدلی را دوست دارم.

نوش جونتون