آشپزی با الی گولو

آلبالو پلو
نویسنده : - ساعت ۸:٢٦ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/٤/٢٥
 

 

سلام دوستان

امروز آمدم با طرز تهیه آلبالو پلو که خیلی طرفدارشم. برای طرز تهیه از کتاب ساناز و سانیا استفاده کردم.

لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید


مواد لازم :‌

برنج 2 پیمانه

آلبالو 900 گرم

شکر 900 گرم

فیله مرغ 6 عدد ( یا سینه و ران مرغ به میزان دلخواه )

پیاز یک عدد

نمک - فلفل - زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اول هسته آلبالوها را گرفته شکر روشون بپاشید و بذارید چند ساعت بمونه تا آب آلبالوها در بیاد ( مال من از شب تا صبح تو یخچال موند)

آلبالوها را روی حرارت گذاشته و بگذارید که به جوش بیاد. در این مرحله آلبالوها را در صافی ریخته و آب آلبالو را جداگانه بگذارید روی حرارت تا قوام بیاد و به عنوان شربت آلبالو ازش استفاده کنید.

مرغها را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران آب کرده و کمی آب بگذارید بپزد.

برنج را آب کش کنید ( کمی دون تر بردارید )

کف قابلمه ته دیگی که دوست دارین بذارید. من ته دیگ سیب زمینی و کنجد گذاشتم که کمی سوخت. حواستون باشه آلبالو چون شیرینه شربتش که میرسه کف قابلمه موجب سوختن ته دیگتون نشه .

برای دیدن مراحل کامل تهیه یک ته دیگ خوشمزه سیب زمینی و کنجد به وبلاگ ایده زیبا شاپرک جون مراجعه کنید.

روی ته دیگ یک ردیف برنج یک ردیف آلبالو بچینید الی آخر. ردیف آخر برنج سفید باشد. قابلمه را روی حرارت بذارید تا بخار برنج در بیاد. در این مرحله آب و روغن برنج را بدهید. زعفران آب کرده را در یک گوشه برنج ریخته و در یک گوشه دیگر هم چند قاشق از شربت آلبالو. حرارت را کم کنید و اجازه بدین برنجتون دم بکشه .

وقتی برنج آماده شد برنجهای رنگی( زعفرانی و آلبالویی) را جدا کرده و آلبالو پلو در دیس کشیده و برنجهای رنگی را روی آن بدهید. مرغها را هم روی آن بچینید.

خیلی خوشمزه بود جای همگی خالی