آشپزی با الی گولو

کوکوی قارچ و سیب زمینی
نویسنده : - ساعت ۱:٠۱ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٤/٢٤
 

د

ایده تهیه این کوکو را از وبلاگ لذت آشپزی هانی جون گرفتم که البته تغییراتی توش دادم برای طرز تهیه بریم به ادامه مطلب


مواد لازم:

سیب زمینی متوسط 2 عدد

تره فرنگی 1 یک عدد متوسط

قارچ متوسط 4 عدد

تخم مرغ 4 عدد

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

یک قاشق رب گوجه فرنگی

 

طرز تهیه:

مقداری آب در یک قابلمه ریخته و وقتی جوش آمد کمی نمک به آن اضافه کنید.

 سیب زمینی را پوست کنده و به صورت مکعبی خرد کنید و به آب جوش اضافه کنید تا کمی نرم شود ( له نشود) حدود 5 تا 7 دقیقه کافیست. بعد داخل آب کش بریزید تا خنک شود.

قارچها را ورقه ورقه کرده کمی آب لیمو به آن اضافه کرده ( اینجوری قارچ سیاه نمیشود) با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدهید.

تره فرنگی را خرد کنید . ( تره فرنگی خیلی گل و لای وسطش داره بعد خرد کردن حتما دوباره بشوریدش)

تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید نمک و فلفل و رب به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید سیب زمینی - قارچ و تره فرنگی را به آن اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید.

کف ماهیتابه را کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل ماهیتابه ریخته و 2 طرف آنرا سرخ کنید.

نوش جون