آشپزی با الی گولو

کلم پلو
نویسنده : - ساعت ۱٠:۱٠ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/٤/۱۱
 

من از انواع و اقسام کلم خیلی خوشم میاد و دوست دارم باهاشون خوراکهای مختلف درست کنم ! به به !

برای طرز تهیه بریم به ادامه مطلب


مواد لازم:

نصف یک کلم برگ متوسط  خرد شده

برنج 3 پیمانه

پیاز بزرگ یک عدد

گوشت چرخ کرده 1 پیمانه

سرکه 3- 4 قاشق غذاخوری

رب 1 قاشق غذاخوری

زیره سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه و زعفران آب کرده به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را خلال کرده و در روغن چرخ بدهید تا طلایی شود زردچوبه را اضافه کنید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.  1 قاشق رب را اضافه کرده و کمی تفت داده و کلم برگهای خرد شده را اضافه کنید. یک لیوان آب همراه با 3 4 قاشق سرکه  و نمک و فلفل به این مواد اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم مواد پخته شده و آب آن کشیده شود. ( سرکه را برای این اضافه میکنیم که بوی کلم گرفته شود )

آخر سر زعفران آب کرده و زیره  را اضافه میکنیم ( زیره علاوه بر اینکه طعم خوبی به این پلو میدهد از نفاخ بودن کلم هم جلو گیری میکند)

برنج را آب کش کنید و ته قابلمه را ته دیگی که دوست دارید بچینید و روش یک لایه برنج آب کش شده و یک لایه مایه کلم و گوشت بریزید و تا آخر ادامه دهید . در انتها روی برنج نصف لیوان آب و روغن بدهید و بذارید برنجتان برای مدت تقریبا 40 دقیقه دم بکشد.

 نوش جان