آشپزی با الی گولو

باقلا قاتق
نویسنده : - ساعت ۱٠:۳٩ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٤/۱٠
 

 

البته دوستان شمالی عزیز خودم هم میدونم که باقلا قاتقم آبش کم شد. تخم مرغ انداختم توش اینطوری شدنگران  اینو گذاشتم چون اولین باقلا قاتق الی گولو میباشدبازنده

طرز تهیه در ادامه مطلب


برای تهیه باقلا قاتق طبق معمول سراغ وبلاگ هانی جون رفتم

من به جای پاچ باقلا از باقلای رشتی استفاده کردم . باقلا را یک روز توی آب خیس کردم بعد پوستش را کندم البته آماده اش هم هست اما من خشکشو خریده بودم و داشتم.

خیلی خوشمزه بود بازم میخوام درست کنم ولی مال من عین هانی نشد له شد باید کمتر میذاشتم بپزه.