آشپزی با الی گولو

ته جین بادمجان با مرغ
نویسنده : - ساعت ۳:٢٤ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٤/۱٠
 

ته چین یک پلوی شیک و اصیل ایرانیه که سر سفره های میهمونی نشونه سلیقه کدبانوها به حساب میاد. درست کردنش هم خیلی راحته

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم:

برنج: 3 پیمانه

فیله مرغ 4 عدد

تخم مرغ 1 عدد

ماست چکیده یک  پیمانه ( من ماست معمولی زدم)

بادمجان متوسط 2 تا 3 عدد

زعفران آب کرده به میزان لازم

نمک - فلفل به میزان لازم

روغن مایع نصف پیمانه

زرشک و پسته برای تزئین

 

طرز تهیه:

بادمجانها را پوست بکنید و برای نیم ساعت داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی یا به اصطلاح زهر بادمجان گرفته شود. بعد آنها را بشورید حلقه حلقه کنید با دستمال آشپزخانه خشک کنید و در روغن هر دو طرف آنرا سرخ کنید.البته من بادمجانها را ته ماهیتابه چیدم و نصف لبوان آب و کمی زعفران آب کرده روشون ریختم و گذاشتم بادمجانها پخته بشن چون میخواستم چربی غذام کمتر باشه.

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود فیله های مرغ را خیلی نازک برش زده و به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید  کمی نمک و مقدار فراوانی زعفران آب کرده با 4/1 پیمانه آب به این مواد اضافه کنید و اجازه بدهید مواد پخته شود. تقریبا 10 دقیقه کافی است حواستون باشه نسوزه ه ه ه

برنج را آب کش کنید و کنار بگذارید

ماست را با مقدار فراوانی زعفران آب کرده و تخم مرغ مخلوط کنید یک کفگیر برنج را به این مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.

من از نسیم عزیزم یاد گرفتم که ته چین را توی پلوپز درست کنم . این آدرس وبلاگ نسیم جونه

ته قابلمه را یک کوچولو چرب کنید کمی زعفران آب کرده بریزید و با برس این زعفران را کاملا به کف و اطراف قابلمه بمالید .

برنج ماستی را کف قابلمه پخش کنید . بادمجانها را روی آن بچینید. یک لایه برنج سفید روی آن بریزید فیله های مرغ را روی این لایه پخش کنید و یک لایه برنج آخر را بریزید. روی ته چین را صاف کنید2/1 پیمانه آب روی برنج بریزید و به مدت 35 الی 40 دقیقه پلوپز را به برق بزنید . یک ربع آخر از دم کن استفاده کنید.

برای تزئین ته چین زرشکها را با آب سرد بشوئید دقت کنید که زرشک شن دارد پس تمیز بشورید. خلال پسته ها را هم بشورید . زرشک را با کمی روغن و زعفران آب کرده تفت دهید . خلال پسته ها را کمی تفت دهید و ته چین را با سلیقه خودتون تزئین کنید.