آشپزی با الی گولو

موساکا(کروواسی)
نویسنده : - ساعت ۱٠:٤٧ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸٩/۱۱/٥
 

این غذا رو از مجله آشپزی خانم مینایی پیدا کردم. اصل این غذا یونانی است ولی در سراسر دنیا به روشهای مختلفی طبخ میشه. مواد اصلی آن یکسان بوده و شامل سبزیجاتی مثل بادمجان - گوجه فرنگی - سیب زمینی و بعضی مواقع کدو و زیتون است. این روش مال کروواسی است.

برای روش تهیه میریم به ادامه مطلب

 

 


بادمجان پوست کنده حلقه ای ٣ عدد

پیاز سرخ شده ١ عدد ( من تره فرنگی استفاده کردم)

گوشت چرخ کرده ١ پیمانه

رب گوجه ١ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان 6٠ گرم

نمک- فلفل سیاه

سس بشامل 

مواد لازم جهت تهیه سس بشامل:

آرد یک و نیم قاشق غذاخوری

کره ۴/١ پیمانه

شیر ۵/١ پیمانه

تخم مرغ یک عدد( سس بشامل معمولا تخم مرغ نداره اما تو این دستور داشت خیلی هم خوشمزه بود به نظرم )

نمک و فلفل

روش تهیه :

ابتدا بادمجانها را پوست کنده ورقه ای یا حلقه ای برش زده و مقداری نمک روی آن بریزید ( به اصطلاح این کار موحب میشه زهر بادمجان در بیاد) بعد آنها را بشوئید و بچینید کف یک ماهیتابه و کمی آب بریزین روشون و بذارین حدود یک ربع آب پز بشن. اگه هم دوست دارین میتونین بادمجونا را سرخ کنید. من سرخ نکردم چون این غذا چربیش واسه مامان زیاد بود من میخواستم تا جایی که میشه چربیشو کم کنم.

پیاز را تفت دهید گوشت چرخ شده را اضافه و آنرا هم تفت دهید کمی رب اضافه کنید با کمی آب بگذارید بپزد( ۵ دقیقه) راستی من قارچ تفت داده شده هم به این مواد اضافه کردم. از خود راضی

طرز تهیه سس بشامل

کره را آب کنید ( نسوزه ه ه ه ه ) آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود وقتی غلیظ شد نمک و فلفل را اضافه کنید  تخم مرغ را در ظرفی شکسته هم بزنید و به سس اضافه کنید پس از حدود یک دقیقه از روی حرارت بردارید.

نحوه چیدمان:

ته ظرف پیرکس را چرب کنید یک ردیف بادمجان یک ردیف گوشت و قارچ بعد یک ردیف بادمجان سپس سس بشامل و آخر سر پنیر پارمسان را روی آن بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده با حرارت 175 سانتیگراد یا 350 فارنهایت حدود 30 الی 40 دقیقه قرار دهید.

من نمیدونم چرا هر چی درست میکنم مامانم میگه چربه ؟ آخه خدائیش این که دیگه روغن نداشت !!!کلافه سری بعد سس بشامل بدون کره درست میکنم نتیجه را میگم بهتوننگران