آشپزی با الی گولو

میرزا قاسمی 1
نویسنده : - ساعت ٩:۱٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/۳/۱٤
 

میرزا قاسمی را من قبلا یک بار درست کرده بودم که خیلی خوشم نیامده بود اما این دقعه از وبلاگ هانی جون که خودش اهل شمال کشوره درست کردم که واقعا خوشمزه شد. هانی مرسی که این دستورا را میذاریقلب من بخوام غذای شمالی درست کنم میرم سراغ وبلاگ هانیه چون همه مراحل را به ترتیب و با عکس توضیح میده و اینجوری خیالم راحته که دارم درست انجام میدم.

برای دیدن وبلاگ هانیه اینجا را کلیک کنید.

 

برای طرز  تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.


مواد لازم:

بادمجان ٨ عدد

گوجه فرنگی ٢ عدد متوسط

سیر نصف بوته

تخم مرغ ٢ عدد

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم

رب یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا بادمجانها را شسته و روی شعله گاز کباب کنید. اولا بگم که گازتون کثیف میشه پس بهتره یک فویل روش پهن کنید من توی شکم بادمجان یک سیخ کباب فرو میکنم و میذارمش روی شعله و مدام میچرخونم تا خوب کباب بشه.

بعد بادمجانها را بگیرید زیر شیر آب و پوستش را بکنید. و بریزید داخل غداساز و یک چرخ بدهید یا ساطوری کنید تا له بشن.

در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته ٢ عدد تخم مرغ را داخل آن انداخته و هم بزنید تا سفیده و زرده با هم مخلوط بشن.

سیرها را له کنید و همراه با زردچوبه با روغن تفت بدهید. بادمجانهای له شده را هم اضافه کنید و تفت بدهید. دو عدد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و به این مواد اضافه کنید باز هم تفت بدهید و یک قاشق رب هم اضافه کنید نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید مواد کاملا با هم مخلوط شده و پخته شود. آخر سر تخم مرغها را اضافه کرده با مواد مخلوط کنید و غدای شما آماده است.

به به خیلی خوشمزه بود مرس هانی جون Smiley