آشپزی با الی گولو

میگوی سوخاری (بندری)
نویسنده : - ساعت ۸:٢٠ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/۳/۱٤
 

سلاااااااام دوستان عزیزم

من دوباره پیدام شد با یک میگوی خوشمزه سوخاری که البته خانم برادرم درست کرد دستورشم از قرار برادرم از همسر همکارش در بندر عباس گرفته و به خانمش گفته که براش اینجوری درست کنه، آخه این برادر من خیلی ادا اصول داره و بنده خدا خانمش هم خیلی نازشو میکشه. بهتون گفته باشم که وقتی ازدواج نکرده بود میگو نمیخورد ماهی نمیخورد، مرغ نمیخورد، الان اردک و غاز هم میخوره


مواد لازم:

میگو ٣٠٠ گرم

فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد

آب لیمو ۴/١ پیمانه

پیاز خرد کرده کوچک یک عدد

پودر آویشن نصف قاشق غذاخوری

نمک - فلفل- پودر کاری - و زعفران آب کرده به میزان لازم

تخم مرغ یک عدد

آرد سفید یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

پیازخیلی ریز خرد کرده- فلفل دلمه خیلی ریز خرد کرده- پودر آویشن -نمک - فلفل - پودر کاری - رعفران و آب لیمو را مخلوط کرده و میگوها را برای نیم ساعت داخل این سس بخوابانید تا مزه دار شود.

سپس یک عدد تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند یک قاشق آرد به همراه کمی نمک فلفل و زعفران آب کرده اضافه کنید و مخلوط کنید. میگوها را دانه دانه از سس در آورده و در این مخلوط بزنید و در روغن سرخ کنید. من که بوی میگو را خیلی دوست دارم برام فرق نمیکنه میگو بو داشته باشه یا نه. اما واقعا اینخوری بوی میگو از بین میره و خیلی خوشمزه میشه. جاتون خالی خیلی خوشمزه بود.