آشپزی با الی گولو

کتلت ارمنی
نویسنده : - ساعت ۱۱:٤۳ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٢/۱٦
 

سلام دوستان

کتلت خوشمزه ای که عکسش را می بینید دستپخت استاد کفایی عزیز است که لطف کردن و اجازه دادن من بذارمش تو وبلاگم.

 

برای توضیحات بیشتر میریم به ادامه مطلب


توضیح آقای کفایی با ادبیات زیبای خودشون:
کتلت معروف به "کتلت ارمنی ها" که زمان قدیم در ساندویچ فروشی‌های ایران بفروش میرسید (الان که حتما همبرگر و شنیتسل جای آنرا گرفته). فرق این کتلت با کتلت‌های دیگه اینه که با "سیب زمینی‌ پخته" و کمی‌ زعفران درست می‌شه و درست بهمین علت، سرخ کردن آن خیلی‌ مشکلتر از کتلتی ‌است که با سیب زمینی‌ خام درست شده، و بخاطر رفع این مشکل قبل از سرخ کردن آنرا در آرد سوخاری (قدیم با کوبیدن نان خشک، آرد سوخاری درست میکردند) می‌‌غلطانند. این کتلت را با چلو کره هم می‌توان میل کرد.
من یک تحقیق کوچولو در مورد کتلت کردم که فکر میکنم دونستنش برای شما دوستای گلم هم جالب باشه.
کتلت به رغم اسم فرانسوی، غذایی است روسی که در تهران کمی تغییر کرده و به صورت اسم کنونی اش در آمده است. این شکل ثابت نیست و در دست هر آشپزی ترکیب دیگری دارد، شما هم میتوانید ترکیب خاص خود را درست کنید. مواد اصلی آن عبارتند از گوشت چرخ کرده ( گوسفند یا گوساله یا مخلوطی از آنها) ، پیاز و سیب زمینی .
منبع: کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر استاد نجف دریابندری
دلم کتلت میخواد دوستان باید به زودی درست کنم